Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłastriptizerka

Nie chcę mówić mu prawdy

Polecane posty

Gość byłastriptizerka

Jakiś czas temu poznałam wspaniałego faceta. Dobrze nam się układa i są nadzieje że ten związek może być czymś więcej. Wszystko było dobrze do momentu aż pokłóciłam się z przyjaciółką i obawiam się że może ona wyjawić mu prawdę którą tak chciałam ukrywać. Kiedyś zapytał mnie co robiłam zanim go poznałam. Powiedziałam że byłam za granicą ale to nie była prawda. Pracowałam w innym mieście jako striptizerka. Nie byłam prostytutką-tylko tańczyłam ale faceci są czuli na tym punkcie i nie wiem czy teraz zdołałabym mu to wytłumaczyć :/ Nie wiem co robić. Czy czekać czy spróbować mu to delikatnie powiedzieć?

Gość gość
lepiej żeby się dowiedział od Ciebie teraz niż za jakiś czas od "życzliwych", który mogą podkoloryzować historię. Powiedz mu prawdę

Gość byłastriptizerka
Obawiam się jak może zareagować

Gość gość
jeśli to nie prowo - w jakim mieście tańczyłaś? to bezpieczna praca? wkręciłabyś mnie w to?

Gość gość
nic mu nie mów - przy każdej kłótni zawsze będzie ci wypominał !!!- jak koleżanka mu coś powie - zaprzeczaj ze wszystkich sił, powiedz, że zmyśla, bo kiedyś odbiłaś jej faceta!

Gość byłastriptizerka
Zawsze zdarzają się jacyś dzicy napaleńcy ale w wielu takich klubach właściciel ma dodatkową ochronę która dobitnie im tłumaczy pewne rzeczy... Teraz z perspektywy czasu to wstyd mi że ściągałam stanik przed jakimiś facetami którzy ślinili się na mój widok. Wtedy rekompensowała mi to kasa ale teraz bym do tego nie wróciła.

Gość byłastriptizerka
Tak tylko ona może mieć jakieś fotki z tego czasu czy coś... Wiele osób robiła zdjęcia, kręciło jakieś filmiki.

Gość gość
no to trzeba było wcześniej o tym pomyśleć! już lepiej być prostytutką - zarabiasz wiecej i zdjęć ci nikt nie robi!

Gość byłastriptizerka
Ja zarabiałam. nie schodziłam poniżej 3000 na rękę

Gość gość
wiesz uważam,że to nie jest zła praca i sama o tym marzę,by to robić, ale czy spełniałaś jakieś wymogi? trzeba mieć bardzo wygimnastykownae ciało? ile miałaś lat? do jakiego wieku przyjmują? czy klienci nie mogą dotykać? ochrona jest w porządku? żadnych chamskich numerów?

Gość gość
wstyd, wstyd, ale sucza natura wychodzi, zwłaszcza jak ktoś lubi być w centrum uwagi, jeżeli był TYLKO streaptease to nic strasznego, ale myślę że nie uwierzy w to bo już go okłamałaś, a to znaczy że go nie szanujesz ...

Gość byłastriptizerka
Wszystko zależy od klubu. Prędzej jednak czy później szef będzie próbował namówić że dla stałych, dzianych klientów masz być "miła"... Miałam 24 lata. 170cm wzrostu i 59 kg. Wygimnastykowanie z czasem przychodzi. No, ale cialo trzeba mieć