Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy blondynka może nosić różowe ubrania

Polecane posty

Gość gość

Czy będzie wyglądała tandetnie? Mam tu na myśli jasną blondynkę. Ja jestem jasną blondynką, nie mam biało-platynowych włosów, ale jednak jasne. Czy przy takim kolorze włosów mogę nosić różowe i pastelowe ubrania, sukieneczki w kwiatuszki, koronkowe bluzeczki itd, czy będę wyglądać infantylnie i tandetnie?

różowy z założenia wygląda tandetnie. Zawsze. Więc noś na zdrowie jak lubisz i się nie przejmuj.

Gość gość
Noszę i się nie przejmuję raczej ;) tylko ostatnio mi moja siostra powiedziała, że nie powinnam nosić takich kolorów bo mam za jasne włosy. I przez to wyglądam tanio i infantylnie. Ale ja lubię taki styl, dziewczęcy i troche słodki, lubię błękity, biele, róże. Wiadomo, że nie ubiorę się od stóp do głów na różowo, ale np pudrowo różowa bluzka czemu nie ;) Lubie koronki, kwiatowe wzory. W takim dziewczęcym stylu czuję się najlepiej

Gość gość
Zależy jaki odcień rózu. Bardzo jasny - nie, ciemny wręcz podchodzący pod fiolet - tak.

Gość biZ0n
obstawiam, że zdecydowana kobiet w Polsce nie rozumie co tu piszesz, znają tylko kolory szary i czarny a śliwka i wiśnia to owoc

Gość biZ0n
obstawiam, że zdecydowana ilość kobiet w Polsce nie rozumie co tu piszesz, znają tylko kolory szary i czarny a śliwka i wiśnia to owoc

gość - różowy, właściwie każdy odzień, jest infantylny, trochę "tandetny", ale jeżeli lubisz taki bardzo słodki styl to noś. Brunetka wyglądałaby równie dziecinnie co blondynka, po prostu taki kolor.

Gość gość
Właśnie najbardziej lubię taki jasny, pudrowy ;) Ale ciemny róż, taka fuksja wpadająca w fiolet też lubię. Mam też malinową marynarkę, jest trochę jaskrawa, ale ubieram ją tylko do czarnych spodni i zwykłego beżowego topu, żeby zgasić trochę ten kolor i nie rzucać się w oczy. W ogole zwykle łączę róż z czarnym... jeśli różowa bluzka to czarny dół, ewentualnie ciemny dżins... Nie łączę różu z białym czy beżem, bo wtedy rzeczywiście jest to przesłodzone i wygląda tandetnie

Jak Tobie się podoba to się nie przejmuj. Nie każdy musi wyglądać "stylowo", "elegancko" i nudno.

Gość gość
biZ0n ty codziennie w różowym śmigasz ?

Blondyna jak najbardziej może nosić różowe ubrania. Różowe mini, białe kozaczki...mmm...słitaśnie.

Gość bhja
Autorko też jestem blondynką i noszę różowe ubrania :) Ładnie pasuje ten kolor do blond włosów.

Gość bhja
A ja łączę róż i z białym i z jaśniutkimi jeansami :)

Blond włoski, czarne oczy, różowy błyszczyk, biała obcisła bluzeczka spod której prześwituje czarny staniczek, różowa mini lekko za dupkę i białe kozaczki. Super!

Gość gość
może nosić, ale jak już to z innymi kolorami. Jednak mi jakoś nie podobają się różowe blondynki, ale ktoś ma inny gust