Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sytuacja na all moze wy mi podpowiecie co robic

Polecane posty

Gość gość

tutaj napisałam

Gość gość
skopiuje co mi na głównej napisali czy cos poza negatywem grozi na all 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość jak sie tafi na kawał h** 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość wycieczka w bagazniku bmw do lasu i przetracone nogi?jezyk.gif 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość nie ale serio pytam ? jakies sądy czy co ? 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość jak kogos oszukales, albo okradles to tak, moze cie pozwac 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość to bylo tak wystawiałam aukcje (za 1zł) ale napisałam ze tego NIE SPRZEDAJE bo to jest ogłosznie ( szczegóły były w aukcji) i oczywicie ktos to kliknał 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość To znaczy Ty oszukujesz czy Ciebie oszukano? Jak Ty oszukujesz- ostrzeżenie od Allegro (po trzech mogą zawiesić konto), negatyw, no i droga sądowa. 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość ALE CZY TO BYŁO OSZUKAŃSTWO ? napisałam wyzej 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość daj link do aukcji, a na allegro nie ma opcji wystawiania ogłoszeń, już mogłaś napisać że wystawiasz na aukcji zdjęcia a przedmiot można kupić tu i tu 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość no wiem ze nie ma tylko w aukcji napisałam ze tej rzeczy nie mam (i takie tam) i oczywiscie cwaniak klinął i teraz chce wysyłki ja nie wyslę tylko mam pytanie jak to sie moze skonczyc negatyw mi wisi tylko czy cos jeszcze ja zadnych pieniedzy nie chce 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Widziałam ogłoszenia np. aut ale tam nie ma kup teraz opcji- a jeżeli była to było kiedyś ze facet szprzedał dom za 10tys zł oczko.gif hah jedynie na co mógł liczyć właściciel to na wyrozumiałość osoby która go niby nabyła- sprawa była w sądzie 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość trzeba było dac zaporowa cene mnimalna 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość nie to był własciwie drobiazg .wart ok 30 zł no ale zawsze bede w plecy nie wiem czy warto sie szargac ale uwazam ze to jest cwaniak 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Nie przyjmij zapłaty, usuń konto, sprawy nie ma. 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość JAK SIE USUWA KONTO ? ? ? 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość to raczej Ty chciałaś być cwana, a on po prostu CIę przebił; jeśli nie chcesz czegoś sprzedać to nie wystawiaj, tym bardziej jeśli tego nie masz; jeśli nie chcesz płacić allegro kosztów to wystaw na tablicy albo gumtree, z tego co wiem to można się na allegro wystawić z ogłoszeniem jak o firma - chyba coś takiego widziałam jakiś czas temu 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość ACHA..moge to zrobic za miesiąc noż kuźwa 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość jak wartosc 30 zl to olej sprawe - dostaniesz negatywa i to wszystko bo niby sprawe w sadzie ci zalozy o przedmiot warty 30 zł? przeciez nawet kradziez teraz zaczyna sie od 450 chyba usmiech.gif 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość a tak z ciekawosc PO CO wystawialas przedmiot ktorego nie masz? bo czegos tu nie jarze 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość taka była aukcja ''proszę nie licytować ! to nie jest aukcja ( tu była nazwa) to jest ogłoszenie --mam możliwość zamówienia (nazwa)w cenie 23,90 zł -( 5 szt)-- potrzebuję 5 chętnych usmiech.gif - proszę o meila wtedy wystawię aukcję koszt przesyłki 10 zł 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość miałam mozliwosc zakuu czegos b.tanio ale od 5 szt jako nie chciałam z tym zostac to taką wystawiłam aukcje było sporo wejśc. a on kliknął 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość no wlasnie kojarze laske co dostała wezwanie do sądu na drugi kraniec polski ! a najsmiejsze jest to ze klientka sie pomyliła i chcała zwrócić. a ta sie nie chciała zgodzic i wezwanie.czujecie 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość nie mogla dostac wezwania do sadu na drugi koniec polski. sprawe zakladasz tam gdzie przynalezy pozwany 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość no uwierz ze dostała 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość pieprzycie, sprawę zakłada się tam gdzie się mieszka! Grozi ci sprawa sądowa, najlepiej skontaktuj się z tym kto to kupił, przeproś i poproś o wyrozumiałość. To TWÓJ błąd, ponieważ nie wystawia się przedmiotów których się nie ma-to Ty jesteś oszustką. 16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość ale jaką wyrozumiałość ? jak facet kupił z premedytacją w aukcji pisałao wyraźnie,nie ma mowy o pomyłce facet kliknął i teraz żąda to nie jest gość z którym sie mozna dogadac Odpowiedz na ten temat »