Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazonawystraszona

Miesiączka spóźnia się od listopada...pomocy :(

Polecane posty

Gość przerazonawystraszona

Witam, wiem, że cała wypowiedź może zabrzmieć głupio, ale nie do końca wiem, co mam robić... Mam 19 lat i nigdy z nikim nie współżyłam, jednak ostatnią miesiączkę miałam w listopadzie. Zaczynam panikować, ponieważ nie wiem, co się dzieje... Słyszałam o różnych historiach i w tym momencie jestem trochę przerażona, że mimo, iż jestem dziewicą, mogę być w ciąży. Około pół roku temu zmieniłam trochę styl życia, sposób odżywiania (na raczej mniej zdrowy). Zaczęłam też trochę więcej imprezować. Czy to może mieć jakiś wpływ na zanik miesiączki? Prosze o pomoc :(

Gość gość
Niepokalane poczęcie historia zna tylko jedno.. ;) Umów się do ginekologa i jemu opowiedz o sytuacji. tu ci nikt nie wywróży, o co chodzi.

Gość jonesowna bez logowania
idz do ginekologa

Gość gość
idz do ginekologa skarbie :)

Gość gość
Kup kwiat czarnej malwy, pij dwa razy dziennie łyżeczkę naparu. Mi się okres zatrzymał na 8 miesięcy po odstawieniu tabletek anty, a trzeciego dnia picia malwy w końcu się pojawił. Jak nie pomoże to idź do lekarza. Zdrówka życzę:)

Gość gość
wiem ze moze to byc smieszne ale beda dziewica , nie majac partnera a jesli spoznial mi sie okres to myslalam ze jestem w ciazy....heheheh