Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwanazawsze222

Boję się,że nie znajdę miłości, bo nie obciągam i mam płaski tyłek

Polecane posty

do tego jeszcze parę innych wad i nie lubię butów na obcasie :(

Gość gość
miałam do czynienia z 6 facetami, każdy w jakiś sposób okazał się idiotą, zdrajcą albo coś czyniło go zwykłym sukinsynem :) nie oznacza to jednak, że poprzestanę na poszukiwaniach, po prostu będzie to trudniejsze, bo nie zamierzam zaniżyć swojej wartości albo zmieniać się dla kogoś... i tyle :)

Gość gość
Obciągania można się nauczyć. Na jędrny tyłek są ćwiczenia. Dziękuję, że mogłem pocieszyć :)

Gość gość
16.02.14 gość bez obciągania i krągłego tyłka można się obyć, więc niestety nie mogłam pocieszyć :)

Gość gość
Można. Bez miłości też można się obyć, ale skoro autorka tak tego pragnie to może warto wziąć sprawy w swoje ręce i nie tylko :)

Gość Pan Wiesław reaktywacja
Bez obciągania nie masz szans na faceta. Zboczeńcy lubiący płaskie dooopy pewnie sie znajdą.

będziesz szukać dalej? a ile masz lat? ja jestem w miarę szczęśliwą singielką, ale mam 23 lata i jak nie znajdę teraz to potem będą sami używani :(

Gość gość
16.02.14 gość albo jednak zdać się na los i szukać tego, co nam perfekcyjnie odpowiada bez niepotrzebnych dodatków ;) 🖐️

Gość gość
Nie musisz obciągać jak nie lubisz. Bez tego też znajdziesz chłopaka.Mądrego.

Gość gość
Tylko, że obciąg i zgrabny tyłek nie jest niepotrzebnym dodatkiem. Niektórym on nie jest potrzebny, ale wielu się podoba

Gość gość
no, trochę jestem starsza od ciebie właściwie :P i owszem, będę szukać bez naginania się na coś, czego nie lubię i cześć :) no, ale ja się urodziłam egoistką i dla mnie facet ma być dokładnie taki jakiego chcę, jeśli pod koniec życia nadal tego nie znajdę...cóż, trudno się mówi, przynajmniej nie męczyłam się z czymś, co bym szybko znienawidziła...:)

Gość gość
A tak właściwie to dlaczego nie robisz loda? I dlaczego tak martwisz się o płaski tyłek i nie zaczniesz po prostu ćwiczyć. Akurat tę część ciała można najłatwiej ukształtować

bo jestem strasznie chuda, same kości...próbowałam się podtuczyc,ale nawet codzienne wizyty w macu nie dawały rezultatów, mam szybką przemianę materii,zawsze byłam i będę chuda, nie mam z czego utoczyć tych mięśni i pośladków : (

Gość gość
Spróbuj diety kulturystów którzy ćwiczą na masę - dużo węglowodanów, białka itp (pierś z kurczaka, tuńczyk itp.) Do tego ćwiczenia i wtedy nie ma szans, że mięśnie nie powstaną jeżeli będziesz ćwiczyła.

niestety nie jestem w stanie jeść mięsa:(

Gość gość
Dlaczego nie możesz jeść mięsa? Jesteś wegeterianką z wyboru czy kwestie zdrowotne? Są jeszcze inne źródła białka np. soja czy serwatka

Gość autorko a depilujesz
sie?

Gość majonais
dobry obciąg to podstawa udanego związku mówię jak jest

Gość gość
Nasienie też zawiera trochę białka. Połączysz przyjemne z pożytecznym

Gość gość
Może to nie tyle przemiana materii co stres? Może masz go za dużo w życiu i dlatego nie możesz przytyć

jestescie kretynami wy od zboczonych tekstow :O jestem wege, czasem gdy próbuję zjeść mięso, robi mi się niedobrze, w ogóle nie lubię jeść, ale mięsa także ze względów ideowych - ciężko mi przepuszczać przez usta coś co ŻYŁO

Gość gość
sperma zawiera ptoaminy, czyli jady trupie - kadawerynę oraz putrescynę, które same w sobie są wysoce szkodliwe, powstają podczas rozkładu białek. To one odpowiadają za nieprzyjemny zapach i po części smak spermy. Kadaweryna ma postać oleistej cieczy bez wyraźnej barwy. Należy do tzw. trupich jadów, ma silny odrażający zapach i jest szkodliwa dla zdrowia. facetom nie szkodzi, bo składnik wydziela się dopiero przed samym wytryskiem, więc w organiźmie faceta jest przez króciutki czas

Gość gość
Ok, to już rozumiem dlaczego nie obciągasz.

Gość gość
Nie masz racji. Nasienie jest nieszkodliwe ehealthfor um.com/health/is-it- harmful-to-swallo w-semen-t349160-a1.html

czyli faceci to mordercy :(

Gość gość
Dlaczego tak uważasz?

Gość gość
skoro w ich s*****e jest tyle trucizny

Gość gość
Ta "trucizna" jest rozkładana przez soki żołądkowe

Gość gość
faceci wszystko zrobią żeby zmusić dziewczyny do sexu nawet skłamia ze kochają i dla ochrony kobiet bóg wymyślił ślub i dla tego kazał uprawiac sex po slubie