Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex we troje

Polecane posty

Gość gość

czy jest jakieś chętne małżeństwo lub para na sex z małżeństwem z Warszawy?

Gość gość
To już chyba sex we czworo :P

Gość gość
to chyba w 4

Gość gość
jesteście może z W-awy?

Gość gość
Ja jestem :P

Gość gość
chciałabym zrobić mężowi prezent i wiem że on zawsze marzył o takiej imprezie w czworo.Kiedyś byłam przeciwna takim rzeczom ale teraz sama bym chciała spróbować tego z inną parą.

Gość gość
Można prosić o jakieś informacje o wyglądzie zewnętrznym? Wraz z dziewczyną chętnie byśmy się w takie spotkanie zaangażowali...

Gość gość
szukamy pary lub małżeństwa w wieku 30-35 lat,my w wieku 32-34l.

Gość gość
To niestety się nie kwalifikujemy, oboje w wieku 28 lat. Pozdrawiam

Gość gość
Szukamy pary ale PAN musi być pasywny. My aktaw i pasyw. A kobieta będzie obciagac.

Gość gość
co znaczy, ze pan pasywny?

Gość gość
ja blondynka,34l,średnia budowa,waga 70 kg,biust 3,mąż 74kg.,176 cm.,32l.,oboje depilowani,mamy ochote na małą odskocznie od codzienności.Mieszkamy na woli,a wy skęd jesteście?

Gość gość
jeśli by wam odpowiadał taki układ ze starszym małżeństwem to my nie widzimy problemu,jesteście z W-awy?Nie sponsorujemy ani nie żądamy sponsoringu,chcemy się tylko dobrze bawić.

Gość gość
Ja mężczyzna, 189 cm wzrostu, waga 93 kilogramy, w tym roku kończę 28 lat. Moja dziewczyna także 28 lat, 167 centymetrów wzrostu, 61 kilogramów wagi. Mieszkamy na Bemowie

Gość gość
nie prowadzimy żadnego castingu,wymagamy tylko higieny,kultury i mamy nadzieje na dobrą zabawe

Gość gość
Rozumiem. W jaki sposób chcecie dogadać szczegóły i konkretnie się umówić? Spotkanie miałoby odbyć się u Państwa w mieszkaniu? U nas, czy może przykładowo w hotelu? To byłby nasz pierwszy raz, nie do końca wiem jak organizuje się takie spotkania...

Gość gość
My na Pustola,obok szkoły.Mąż jest za granicą a dziecko u dziadków do końca ferii,za ok.tydzień jak mąż przyjedzie to będzie miał tydzień wolnego.Czy jesteście dyspozycyjni w godz.popołudniowych,od 16 do 23?Jeśli tak to dajcie prosze jakieś namiary do siebie.

Gość gość
Mamy wolne mieszkanie na czas ferii i też nie jesteśmy w tym doświadczeni,można się spotkać np.u nas lub u was,porozmawiać i może spróbować,może być z wymianą partnerów jeśli nie macie nic przeciwko.

Gość gość
Moja dziewczyna ma pewne obawy. Mamy do Państwa kilka pytań, to jednak niecodzienna sytuacja. Proszę mi powiedzieć czy Pani mąż wie o tym co Pani planuje czy ma to być niespodzianka? Jak rozumiem to w przypadku państwa byłby także pierwszy raz? Jesteśmy także ciekawi jak Państwo to sobie wyobrażają. Jeśli chodzi o termin to pasują nam popołudnia, jednak poza sobotą i niedzielą.

Gość gość
czy byłaby chętna na zamiane partnera lub z dwoma naraz,ja chciałabym spróbować z jednym a potem z dwoma naraz

Gość gość
mąż zawsze o tym marzył i na pewno by nie miał nic przeciwko,oboje lubimy pieszczoty i kulturalny sex,bez SM,itp.A jakie obawy ma żona?

Gość gość
Jeśli chodzi o mnie to ja przystałbym na taki układ. Jednak moja dziewczyna chciałaby bym stale był przy niej...

Gość gość
mąż zawsze o tym marzył i na pewno by nie miał nic przeciwko,oboje lubimy pieszczoty i kulturalny sex,bez SM,itp.A jakie obawy ma żona?

Gość gość
Jeszcze nie jesteśmy małżeństwem. Szczerze mówiąc obawy się piętrzą... Począwszy od spotkania z nieznajomymi, stosunek po konsekwencje. Im dłużej z Panią piszemy tym bardziej oboje jesteśmy niepewni...

Gość gość
A czy zgodzi sie na sex z dwoma na raz?Ja z ciekawości bym spróbowała,i wszyscy byśmy byli blisko siebie.

Gość gość
W takim razie nie namawiam więcej ani nie zmuszam

Gość gość
W takim razie do niczego nie namawiam ani nie zmuszam

Gość gość
Od początku tak to sobie wyobrażaliśmy. Już wielokrotnie przymierzaliśmy się do podobnego układu we troje. Jednak do tej pory myśleliśmy o "gościnnym" udziale kobiety. Myślę, że w takich warunkach mogłoby się to odbyć. Będąc wszyscy blisko siebie moglibyśmy na bieżąco podejmować decyzje, I to jest podstawowy wymóg mojej partnerki

Gość gość
chcielibyśmy przeżyć coś nowego z inną parą lub małżeństwem,bez żadnych konsekwencji

Gość gość
Chyba ma Pani rację. Mimo, iż wydaje mi się, że mogłaby to być niesamowita przygoda to ze względu na moją kobietę zmuszeni jesteśmy raczej zrezygnować... Nie chcemy pochopnie podejmować decyzji, przepraszamy za zmarnowany czas. I trzymamy kciuki, że jeszcze ktoś się zgłosi