Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZiwnadziwaczka91

Szukam faceta o takich cechach wyglądu co to oznacza

Polecane posty

Gość DZiwnadziwaczka91

1. Lubię mocno odstające uszy, lubię okrągłe, małe, jak u małpki, nie lubię ciętych jak u elfa, kojarzą mi się z agresją, za przedłużanymi też nie przepadam. Kształt ucha jest dla mnie bardzo ważny. 2. Nosy są mi generalnie obojętne, ale muszą być duże, duże dziurki w nosie, bez żadnych garbów na nosie, nos absolutnie nie może być mały, chudy lub zadarty. 3. Usta muszą być pełne albo nawet wydatne, żaden z moich chłopaków nie miał wąskich ust. Nawet nie chcę sobie wyobrażać całowania się z kreskoustym. 4. Oczy duże, wyraziste. 5. Nie przeżyję zakoli, łysiny, ale też nadmiernego owłosienia - czyli zrośniętych brwi. 6. Stan skóry nie robi mi natomiast różnicy, mogą być na niej nawet pryszcze, ważne żeby karnacja nie była za ciemna, nie lubię za mocno opalonych facetów.

Gość luszka
kazdy ma jakies preferencje. matko boska, monobrew jak dla mnie skresla chlopaka chocby byl nie wiadomo jak piekny. zreszta, z jedna brwia sie NIE DA. waskie wargi to tez nie jest wymarzony typ, a duze oczy uchodza za atrakcyjne.

Gość gość
czyli wyrosłaś już ze stanu fascynacji lesbijstwem i szukasz prawdziwego faceta bez żeńskiej urody lalusia

Gość kiedy o mnie zapomni
gęste włosy, piękne rzęsy, duże oczy, pełne usta - i Ty to nazywasz nie szukaniem lalusia? przecież ona szuka iście żeńskich cech w facecie, więc chyba jednak ma coś z lesbijki

Gość gość
rzeczywiście szuka lalusia podobnego do koleżanki, jednak to prawda że kobiety są biseksualnymi lesbami

Gość DZiwnadziwaczka91
o rzęsach nic nie pisałam :P ale fakt,wolę faceta z rzęsami niz bez, dlaczego podobają mi się kobiecy faceci? :( nie przepadam za męskimi...

Gość gość
masz pecha, tylko geje pacykują się przed lusterkiem jak twoja koleżanka, ale oni są chorzy i niezbyt przepadają za kobietami

Gość gość
ja lubię typowo męskich facetów: -wąskie usta -średniej wielkości oczy -duży nos -szorstka cera -zarost -duże dłonie -wzrost185+ -penis 16-20 -bujnie owłosione nogi musi mieć też niski głos i pociągające spojrzenie i musi być po 30 :(

Gość gość
na urodzie facetów się nie znam bo to cecha gejozy, ale jestem podobny do Jacka Nicholsona, może być?

Gość DZiwnadziwaczka91
a sama ile masz lat? bo ja 23 i nie wyobrażam sobie być z facetem po 30stce :( nie lubię za niskiego głosu, ogólnie to fajnie, bo nie mam dużej konkurencji, wiekszosc kobiet woli właśnie męskich, a mnie nic tak nie kręci jak gładka buźka, zarost mnie odpycha, przecież to kłuje!

Gość gość
24 :( nie lubię dzieciakow w moim wieku tych gładkich buziek braku doświadczenia. na myśl o dojrzalym 30kilko latku przechodza mnie dreszcze. ale kazdy jest juz zajety :(

Gość gość
Do "ja lubię typowo męskich facetów: -wąskie usta -średniej wielkości oczy -duży nos -szorstka cera -zarost -duże dłonie -wzrost185+ -penis 16-20 -bujnie owłosione nogi musi mieć też niski głos i pociągające spojrzenie i musi być po 30 smutas.gif " Mam nadzieję, że nie poznasz mojego faceta, bo mi go odbijesz :D Spełnia wszystkie wymagania poza bujnie owłosionymi nogami - jego łydki wyglądają specyficznie, bo kiedyś nosił glany i tak mu powycierały łydki, że ma tam teraz nieregularne owłosienie.

Gość gość
Nienawidzę owlosionego karku i ramion .To mnie odrzuca na km