Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaci

nowa pochwa?

Polecane posty

Gość nowaci

witam, w tvn oglądałam program o chirurgii estetycznej dr.Ambroziak chyba, i zaciekawił mnie przypadek pewnej pacjentki, która miała problem ze swoją "cipką" jak to zgrabnie nazwała. zrobiono jej zabieg po którym była młodsza , ciaśniejsza , piękniejsza. jak nazywa się taki zabieg? jakiego rzędu są to pieniądze? czy przeciętną matkę pracującą na etacie na to stać?

Gość gość
a po co ci to ?

Gość gość
no właśnie po co? sama sie zastanowiłam nad tym:):):) ładniejsza,ciaśniejsza:) a to na pokaz???

Gość gość
To jest plasyka pochwy i mozna ja zrobic na kase chorych gdy masz wskazania medyczne np nietrzymanie moczu czy wypadanie macicy podobno potem sek jest lepszy bo ciasniej jest:)

Gość nowaci
to nie żadna fanaberia, po prostu po dwóch porodach widzę kolosalną różnicę w ciasności, seks już nie sprawia mi przyjemności, nietrzymanie moczu to u mnie problem niewielki, ale jest!

Gość nowaci
na pokaz? no wiesz ja tego miejsca nie pokazuję , no chyba że mężowi!

Gość gość
17.02.14 [zgłoś do usunięcia] No bez obrazy,ale skoro mówisz ze zrobiono jej zabieg po którym była młodsza , ciaśniejsza , piękniejsza. to pierwsze co sie nasuwa na myśl to niestety "pokaz" Ja bym to nazwała inaczej_ komfortem psychicznym,skoro przeszkadzają ci wymiary

Gość nowaci
hm, no dla męża też chciałabym być ciaśniejsza, piękniejsza, ok, nie czepiajmy się słówek, chciałabym znów czerpać tyle przyjemności z seksu co kiedyś, tylko, albo aż tyle, ponawiam pytanie - ile to może kosztować?

Gość nowaci
co coż , mogłam wcześniej pomyśleć . Właśnie spr na stronie Ambroziaka cennik, metodą dedukcji doszłam ze ten zabieg to ginekomastia i kosztuje 6000-7000 zł. no i po temacie, nie stać mnie, muszę chyba w inny sposób sobie pomóc. Macie jakieś propozycje?

Gość gość
nowaci jak masz nietrzymanie moczu to idź do ginekologa i albo ci da skierowanie na zabieg albo i nie, bo zabieg plastyki przy nietrzymaniu moczu wiąże się z podniesieniem macicy, a przy podniesionej chirurgicznej macicy nie wolno zachodzić w ciążę. Ze względu na wiek i kolejną potencjalną ciążę lekarz może ci skierowania odmówić. Mnie tak powiedziano i zrobiono tylko plastykę, a po samej plastyce kolejny poród przez CC. U mnie wypadał cały mięsień na zewnątrz i jakoś nie odczuwałam, że jakoś seksu jest gorsza. Nietrzymania moczu jeszcze u mnie nie było, ale dostałam skierowanie na zabieg, ze względu właśnie na oberwanie tylnej ścianki i bardzo obniżoną macicę. Takie teksty, że nie ma się satysfakcji z seksu to mnie denerwują. To nie luzy, a słabe mięśnie nie dają ci takich odczuć jakbyś chciała. Libido ma również dużo do gadania. Twoje mięśnie, trzeba je wzmocnić. Ćwiczenia mięśni Kegla, a do tego idziesz do sexshopu i kupujesz dwie złote malutkie, ciężkie kulki. Możliwe, że dostaniesz je w aptece, ale musisz zapytać. Z taką kulką chodzisz w pochwie dziennie jakiś czas. Nie jest to łatwe, utrzymać taką kulkę, ale mięśnie wzmocnisz. Nietrzymanie moczu również powinno trochę ustąpić. Jeśli masz sporą nadwagę na brzuchu, trzeba zrzucić. Bo cały ciężar jest na macicy i ona leży całą siłą na pęcherzu i również na ściankach pochwy powodując większe luzy i bóle brzucha. Spróbuj u ginekologa wydębić na NFZ, może ci się uda, a ćwiczenia bezwzględnie rób, bo może się okazać, że nie potrzebujesz zabiegu. Co do podobania się mężowi, sorry, ale on to ma najmniej do gadania. Urodziłaś mu dwoje dzieci i dla niego powinnaś być w tym miejscu zawsze najpiękniejsza, choćby twój narząd był porodem zmasakrowany. Trudno, to ty walczyłaś w tej bitwie, żeby on mógł nosić trofeum, "blizny" po krwawej walce, to chyba coś normalnego. :)

Dla człowieka powinno być najważniejsze, żeby do ust jedzenie brać kiedy pora i położyć się wiedzą, że mamy szanse się przebudzić... Cała reszta to, tylko głupota nasza. Największa głupota na świecie.

Gość nowaci
dziękuję ci "gościu" za konkretną odpowiedź, nakierowałaś mnie na inne tory, mięśnie kegla będę ćwiczyć ., a libido moje odkąd stosuję anty bardzo zmalało, kurcze może tu tkwi problem, dzięki i pozdrawiam

Gość jakiś_facet
I mnie sie tak wydaje że to sprawa mięśni , moja żona troje dzieci urodziła a wydaje mi sie że jest coraz bardziej ciasna a może to ja tak rosne ;-)

Gość gość
nowaci po antykoncepcji zmalało? Słabe mięśnie, słabe libido, to ty się nie dziw, że męża nie czujesz. :) Piguły c***ewnie nie pasują. Ja biorę 8 lat i miałam 4 rodzaje i po żadnych nie miałam osłabienia libido. Jeśli ogólnie się po nich dobrze czujesz i nie chcesz zmieniać, to wzmocnij dobrze wątrobę i odkwaś organizm. Jak sobie wpiszesz odkwaszanie organizmu, to ci wyskoczą informacje, co to jest itd. Libido powinno się wzmocnić. Plus ćwiczenia i dasz radę, będzie ok.

Gość gość
18.02.14 [zgłoś do usunięcia] wniosek,rob wiecej dzieci,bedziesz mial ciagle jak nową

Gość nowaci
dziękuję wszystkim za odpowiedzi, od tych kilku dni parę razy dziennie robie ćwiczenia na mięśnie kegla, takie serie po 20 sciśnięć, wybieram się również po asekurellę , może będzie ok?!?! pozdrawiam