Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nanotechnologia czy znacie kogoś kto ma takie wykształcenie

Polecane posty

Gość gość

Inżynier nanotechnologii dokładnie

Gość Kaolek
Świetne studia, nieliczne honorowane w całej Unii. Kumpel dostał się w ubiegłym roku, ale nie dał rady:o

Gość gość
Mnie właśnie też martwi, że trudne. Niektórzy mówią, że gorsze niż medycyna, to znaczy syn znajomej studiujący medycynę, mówi, że na tym nie dałby rady. A moja cora upiera się, że chce na to iść.

Gość gość
Tym bym się nie martwił. Dla kazdego co innego jest trudne, wiadomo lekarz zakuwa bardziej teorię. Szczerze mówiąc, co to nanotechnologia sprawdziłem przed momentem, ale to z pewnością kierunek bardziej matmatyczno-fizyczny, tylko z dodatkiem chemii i biologii- zupelnie nie da sie porównać, który trudniejszy

Gość gość
Dobrze, że córka ambitna, autorko :) zawsze lepiej zacząć ambitny kierunek, niż od razu poddać się bez walki.

Gość gość
Ale gdzie pracuje się po takim kierunku?

Gość gość
Nie znam nikogo z takim wykształceniem, to w miare nowy kierunek rozwijający się. Jest o określenie bardzo ogłlne bo nanotechnologia dzieli się na działy. Pracować można zależnie od specjaliczacji we wszelkich ośrodkach badawczych, laboratoriach, w zakładach zajmujących się wyrobem czegokolwiek skladającego się z mieszanek substancji, w firmach farmaceutycznych, w kosmetologii, w medycynie analiza danych z aparatury takiej jak tomografy i inne urządzenia.

Gość gość
Już sama nie wiem. Wstyd będzie jak się dostanie i nie da rady.

Gość gość
Z takim podejściem nikt niczego by nie zaczął :o ani szkoły, ani firmy. Nic by nie było.

Gość gość
Najbardziej matrwi mnie to, że nie slyszalam o nikim, któ mialby taki zawód :o Gdyby po tym była dobra praca byłyby to popularne studia.

Gość gość
Kobieto! Ogarnij się! To nowoczesny kierunek, o informatykach 20 lat temu też mało kto slyszal!

Gość gość
Co kto lubi, w takiej pracy trzeba się ciągle doksztalcać i angażować, po pracy zapewne:o

Gość gość
Kierunek malo popularny= niska konkurencyjność w zawodzie,dobra placa:-) niech sprobuje swoich sil a ty ja wspieraj

Gość gość
Wspieram, wspieram, ma jeszcze 1,5 roku do namysłu, ale nie bądę jej zniechęcać. Zresztą jeśli nie chce iść na medycynę i tak nie wiem jakie inne studia mogłyby jej gwarantować możliwie dobrą pracę.

Gość gość
może farmacja

Gość Vivianne2244
taaa farmacja :D sklepowa w aptece

Gość gość
Farmacja odpada, cora interesuje się najbardziej fizyką i matematyką, chemię też umie, ale to nie jej pasja.

Gość gość
PROWOKACJA nie ma takiego kierunku :D

Gość gość
Taki kierunek jest :) W Warszawie i Wrocławiu napewno więc nie p*****l głupio jak się nie znasz.