Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na przewlekłe zmęczenie?

Polecane posty

Gość gość

Wstaję po 5, w domu jestem ok. 17. 2 godzinki funkcjonuję i po prostu musze iśc spać bo jestem tak zmeczona, śpię 3,4 godzny, wstaję ok. 23, północy i wtedy zmywam, przygotowuję ubranie na nastepny dzen itp. Wyniki mam dobre, jakie witaminy możecie polecić? Nie chce spac w dzień bo ja nie mam życia, przesypiam też sobote, dopiero w niedziele mam energię. Może jakiś vigor up czy żeń szeń? Co bierzecie?

Gość gość
niezawodna i z******ta amfetamina!

Gość gość
przeanalizuj swoją dietę, pewnie masz jakieś niedobory.

Gość gość
nie wiem o co chodzi bo no czasami tak jest i byla na tebn temat sonda uliczna :) www.youtube.com/watch?v=1FT_YcldLa4

Gość gość
Na ulicy Podłęskiej w Krakowie w gabinecie Vitanea mają dobrych diagnostów. Ja przez wiele lat nie byłam w stanie się dowiedzieć skąd moje ciągłe zmęczenie i wahania nastrojów. Zdiagnozowali mnie dopiero tutaj, a winne były przywry i inne pasożyty, które nosiłam w krwioobiegu. Kontakt do nich jest na www.vitanea.eu W ofercie mają super precyzyjne urządzenia EAV Diagnostic, które wykryje każdą niepokojącą zmianę w organizmie i dokładnie zlokalizuje jej umiejscowienie.

Gość gość
Hej, jestem Agnieszka, od kilku lat budziłam się z jakimś dziwnym bólem mięśni i stawów , raz był pulsujący innym razem kłujący, raz mi mięśnie drętwiały innym razem czułam bardziej mrowienie. Okaząło się że to fibromialgia. Pomocy szukałam w Polsce ale bez sukcesów, pomogli mi dopiero w klinice Asklepios w Hiszpani (ich strona https://www.terapiasdesalud.es/ jest też wersja po PL). Polecam – skuteczni, konkretni, z dużym doświadczeniem w temacie.

Gość marawstala
Pylek kwiatowy : )