Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justinnkaaaaaaaa567

Kto mi powie,o co chodzi z przesylka ?

Polecane posty

Gość justinnkaaaaaaaa567

Zamowilam kilka ubran z pewnej srtony...Spozniaja sie sporo,wiec spytalam mailem,co z moja paczka.. I mi odpisali dzis,ze juz wyslana przesylka. Podali mi numer,a jak sprawdzam na monitoringu przesylek Siodemki,to wzskakuje ze zly numer albo ze kurier jeszcze nie wprowadzil sobie do systemu czy jakos tak... Wiec o co chodzi,wyslali mi to czy nie ??

Gość gość
zrobili cie w c****a :]

Gość justinnkaaaaaaaa567
mozliwe :) A moze wina kuriera?  nie wiem juz,bozeee juz drugi tydzien czekam ..

Gość gość
Być może paczka będzie wysłana dziś, więc nr listu przewozowego Ci podano, ale kurier jeszcze fizycznie paczki nie podjął od nadawcy, wiec nie widzisz jej w systemie. Kurierzy z zasady odbierają paczki popołudniami (rano rozwożą) poczekaj do wieczora i zobacz, jezeli nadal nie będziesz znała statusu paczki, napisz ponownie do nadawcy i poproś o skan listu przewozowego. Zamawiałaś paczkę z przedpłatą czy za pobraniem ??

Gość justinnkaaaaaaaa567
Moze byc tak jak piszesz :) Na szczescie zamowilam za pobraniem.

Gość gość
No to nie masz sie co przejmować :) zawsze możesz zadzwonić do oddziału Siódemki i zapytać czy widzą te przesyłkę... ale to dopiero jak TY jej nie ujrzysz na stronie "śledzenia" :) powodzenia :)

Gość justinnkaaaaaaaa567
Dzieki za odpowiedz :) Pewnie jest tak jak piszesz. Poczekam jeszcze dzien,nie pali sie w koncu,na golasa nie chodze,wiec te ubrania nie sa konieczne natychmiast :) Pozdrawiam cieplo.