Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam romans z lekarzem

Polecane posty

Gość gość

jestem wolna,on nie,ale mieszka ze mną prawie 5 dni w tyg,potem jedzie do własnego,i znowu wraca.

Gość gość
juz sie pochwalilas i s********j

Gość gość
a coś taki nerwowy,czyżby to było o tobie,strach w gacie zagląda???

Gość gość
nie ty jedna masz kochanka lekarza,ale jak maja takie zonki paszczary, brzydkie,zero wdzieku,kobiecosci to nie dziwota ze szukają wrażeń,no nic na to nie poradzę ,mnie osobiście to odpowiada,jestem lepsza pod każdym względem ,no cóż chłoptaś przepadł z kretesem,i nic mnie to nie wzrusza,zabawa świetna.haha,a jak ją spotykam to bardzo mnie bawi to jak ona mówi,''mój mąż to ,to, i coś tam, pozerstwo,a w oczach strach,bawię się tym,ona nawet nie wie że ja z jej kochanym mężusiem sobie używam,pracujemy razem,ale zemsta jest słodka,no i jej bajeczki jaka to ona szczęsliwa,śmiech na sali moja Ag

Gość gość
no chyba nie z moim??

Gość gość
autorce nikt nie odpisal wiec sama postanowila to zrobic:D

Gość gość
Mój jest wiecie kim,no tym od trupiochow!

Gość gość
no nie wiem kto kim jest czy lekarz autorem czy kochanka,no cóż ,takie życie.

Gość gość
no co tam,biedne są te niby żony doktórków,no ale mają to co chciały,siedzieć cicho nic nie mówić,bo wstyd,żonkoś rogi przyprawia,założyć ciemne okulary i wtedy wychodzić na ulicę.Ja tak robię od 6lat.Spoko,żyję.

Gość gość
17.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość no nie wiem kto kim jest czy lekarz autorem czy kochanka,no cóż ,takie życie. x bosze, wystarczy przeczytac pierwszy post ja p*****le jaki matol z ciebie:D

Gość gość
i czym się chwalisz , że jak mu się znudzisz to kopie cię w d...e i będzie r..ał młodsza ?

Gość gość
i czym się chwalisz , że jak mu się znudzisz to kopie cię w d...e i będzie r..ał młodsza ?

Gość gość
napewno juz młodszej nie będzie miał,bo by poszedł pod sąd haha,i co?? boisz się

Gość gość
Poszedl pod sad bo doktorek walil trupy :):):)

Gość gość
Racja ! Matol z niej jak h*j hahaha

Gość Kmmaa
To fajnie :) Jestes wolna, wiec mozesz a jak on ma zone to jego sprawa, jak chce to i ona sie dowie to jego kłopot, Tobie wolno :)

Gość gość
A co? jakaś opuszczona żonka się odezwała co?Romans romansem,moze kopnę go w zad ale jeszcze sie pobawię i co ??zal d**e sciska,co??

Gość gość
Chyba ci ściska, skoro tak się ekscytujesz na podrzędnym forum :P

Gość gość
To rzadna ekstacja,czasemmnie wkur...ją takie paniusie,co to z samego rana opowiadają koleżankom w pracy że ich X zrobił to czy tamto,jaki był miły,kwiaty ,prezenty,i jak ja mam świadomość tego że koleś siedzi u mnie plackiem przez tydzień,a ona takie bajki opowiada to śmieszy mnie to,co za hipokryzja!!Więc z premedytacją ale też aby się posmiać z niej ,robię to co robię,tylko tyle.Pokory trochę moje panie.!

Gość gość
No to co tutaj robidz dziewico orleańska na tym podrzędnym forum,no co??

Gość gość
A ja wybieram dziwice niz jakies ***adlo cudzych mezow wiesniaro co cie nie stac na wlasnego

Gość gość
"rzadna ekstacja" Buhahaha! Pokory trochę i przygody ze słownikiem ortograficznym :P

Gość gość
Romans z lekarzem to ty masz, jak sobie o nim przeczytasz w Fakcie albo innej Pani domu :D Tłuki nie mają wzięcia :P

Gość gość
To rzadna ekstacja,czasemmnie wkur...ją takie paniusie,co to z samego rana opowiadają koleżankom w pracy że ich X zrobił to czy tamto,jaki był miły,kwiaty ,prezenty,i jak ja mam świadomość tego że koleś siedzi u mnie plackiem przez tydzień,a ona takie bajki opowiada to śmieszy mnie to,co za hipokryzja!!Więc z premedytacją ale też aby się posmiać z niej ,robię to co robię,tylko tyle.Pokory trochę moje panie.! ****************************** widocznie facet zdradzacz stara sie w domu bardzo aby partnerka sie nie domysliła zdrady. Normalna kobieta opowiada jaki jest jej facet w domu, powinnas wiedziec ze jestes tylko dupa do bzykania a dba sie o zona czy partnerke :)

Gość gość
no nie zaglądałam tutaj bo bylam na sympozjum,nie obrażam sie,bardzo cenie opinie innych,nie ważne co komu daje,ale ja uwazam ze taki układ miedzy nami jest,uwazam za wygodny dla siebie,nie chce wiązac sie formalnie,mam inne priorytety.dziekuje za opinie.

Gość gość
no nie zaglądałam tutaj bo bylam na sympozjum,nie obrażam sie,bardzo cenie opinie innych,nie ważne co komu daje,ale ja uwazam ze taki układ miedzy nami jest,uwazam za wygodny dla siebie,nie chce wiązac sie formalnie,mam inne priorytety.dziekuje za opinie..

Gość gość
Kiedyś bedziesz miała męża ...a on kochankę .och biedna Ty .