Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lili0000

Co zrobic ? Ratunkuu

Polecane posty

Gość lili0000

Witam z facete, bylam 6 lat ukladalo nas sie super,2 lata temu wyjechalismy za granice i zaczelo sie psuc. Jakies 2 miesiace temu postanowilismy odpoczac od siebie ja wyjechalam do Pl na miesiac w tym miesiacu napisalam mu ze chyba juz nie bd razem on strasznie to przezyl pisal ze sie zabije ze nie widzi sensu zycia.Prosil,błagał zebym wrocila. Nie bylismy 2 dni doslownie pozniej napisalam mu ze dam mu szanse. Wrocilam po dwoch tygodniach do Niego,na poczatku bylo dziwnie po dwoch tygodniach zauwazylam ze sie inaczej zachwouje jest milczacy,nic nie chce jesc. Wreszcie powiedzial mi ze mnie zdradzil odeszlam od Niego. Teraz on pisze mi ze mnie kocha i ze zawsze bede najwazniejsza ale chce sprobowac byc z tamta i zobaczyc czy naprawde jestem osoba z ktora chce byc do konca zycia. Czy uwazacie to za normalne? dodam ze tamta dziewczyna jest w nim zakochana. Ale zna ja 2 miesiace i dla takiej chce przekreslic 6 lat naszego zwiazku. Choc bardzo mnie zranil Kocham Go i teraz uswiadomilam sobie jak bardzo jest wazny w moim zyciu. Pisze on do mnie chce ze mna utrzymywac kontakt. Co powinnam zrobic? Prosze o odpowiedz

Gość gość
co to za belkot?💤

Gość lili0000
jaki bełkot ?

Gość wwrrr
Jesli masz choc odrobine szacunku do siebie, odetnij sie od tego faceta calkowicie. Robi z ciebie idiotke.

Gość gość
kochasz go, ale zostawiłaś go na miesiąc. On się pocieszył inną. Teraz ci mówi, że jak mu z tamtą nie wyjdzie, to wróci do ciebie. Żałosna byłabyś gdybyś mu na to pozwoliła

Gość lili0000
Nie jest tak łatwo zapomniec,przekreslic tego wszystkiego. Ja mu napisalam ze jesli bedzie z ta dziewczyna to juz bedzie definitywny koniec i zeby juz wtedy nie pisal do mnie. On mi napisal ze chce sprobowac zeby uswiadomic sobie czy jestem osoba z ktora chce byc na 200%.

Gość gość
jasne, czyli pobzyka inną i wróci :D Obrzydliwe

Gość wwrrr
To odpisz mu: 'swietnie, przyjdz mi powiedziec, kiedy juz bedziesz mnie pewny na 200%, a ja na ciebie splune z pogarda i zatrzasne drzwi'. Czy on ma powody uwazac, ze nie masz wlasnego zdania i nawet nie bedac z toba moze cie traktowac jako swoja wlasnosc?

Gość lili0000
Dalismy sobie troche czasu wtedy. Ale gdy bylam w pl napisalam ze moze lepiej to zakonczyc i on wtedy poszedl do innej ale nie bylismy dwa dni. Ja Go kocham i dlatego mi nie jest latwo to zakonczyc. Ale gdy bedzie znia ja sie odsune na bok i nie bede mu odpisywac poprostu zakoncze ten rozdzial

Gość gość
no i co z tego, że nie byliście razem 2 dni? nie byliście wtedy w związku, miał prawo uprawiać seks z kimś innym. to nie była zdrada.

Gość gość
zdrada nie była, ale on teraz jej mówi, że jak tamta będzie kiepska, to wróci do autorki. Żałosny koleś

Gość lili0000
Tak nie bylismy razem wtedy. On mi powiedzial ze jak napisalam mu ze dam mu szanse odrazu powiedzial tamtej dziewczynie i wybral mnie. I ja wtedy przyjechalam 2 tyg bylo w miare ok,ale po dwoch tygodniach sie przyznal. Najbardziej boli fakt ze kochal sie ze mna chcial sie starac o dziecko ze mna a wiedzial ze jesli dowiem sie o tym ze poszedl do innej odejde od niego.

Gość lili0000
Własnie nie rozumie jak on moze byc teraz z tamta mowi ze nie jest mu obojetna ale mnie kocha. I ze chce sprobowac sprawdzic czy jestem ta jedyna

Gość gość
znaczy, że chce p***********.ć i wróci do ciebie z jakąś chorobą weneryczną. Znajdź normalnego faceta

Gość gość
najlepiej pospuszczac sie ile sie da i wrocic z podkulonym ogonkiem na 200 % ten facet to zwykly gnoj albo kocha albo nie wiec cie nie kocha normalnie wierzyc sie nie chce ze po ziemi cisza tacy cwaniacy i idotki

Gość lili0000
Wiem moze jestem naiwna ale Kocham Go i teraz uswiadomilam sobie to. gdyby tak nie bylo nie odpisywalabym mu na wiadomosci tylko mialabym to gdzies. Robie wszystko zeby nie myslec ale to silniejsze ode mnie

Gość gość
i nie boli cię to, że będzie sypiał z inną kobietą? Gdzie twoja godność?

Gość gość
sprawdzić czy jestem ta jedyna kon by sie usmial wiesz co ja tez jestem ciekawa musze mojego chlopaka wyslac na jakas randke albo zamowie mu dziwke to sie dowiemy czy jesteśmy tymi jedynymi super pomysl opatentuj to

Gość lili0000
Boli mnie i to bardzo.Dlatego napislam ze jesli bedzie z tamta o mnie moze juz zapomniec bo nigdy do niego juz nie wroce

Gość gość
otrząśnij się dziewczyno i nie rób z siebie d******* Przepłacz tydzień i ogarnij się

Gość gość
powiedz jemu ze juz masz innego i ze jak ci bedzie gorzej z tym nowym to moze dasz jemu szanse ,zobaczysz czy bedzie jeszcze cie chcial

Gość gość
Nie rozumiesz, że to zwykły ćwaniak. On cie nie kocha, tylko chce sobie zabezpieczyc *****nko na przyszłość, gdyby mu sie nie udało z tamtą. On był z tobą tylko ze względu na seks. Zero uczuć. Przyjmij to do wiaomości Gdyby cie kochał, to by nie szukał innej, tylko zawalczył o ciebie.

Też jestem za tym, powiedz jemu że masz kogoś i żę jak nie wyjdzie i bedzie gorzej to wrócisz do niego...

Gość lili0000
Staram sie robic wszystko zeby nie myslec o nim. Ale wszystko jego przypomina. Po tylu latach nie da sie od tak zapomniec. Szkoda tylko ze On inaczej mysli o wszystkim.

Gość lili0000
On powiedzial mi ze zawsze mi pomoze. I zapytal czy gdy nie bedziemy juz razem czy chociaz zostaniemy dobrymi przyjaciolmi czy mozna przyjaznic sie z Nim mimo tego wszystkiego co zrobil i pisal

Gość gość
zgódź sie musisz byc w pogotowiu jak sie nowa dziurka znudzi

Gość gość
Powiem Ci tak ,nigdy nie bedziecie przyjaciolmi ,tak sie nie da . Gdybys do niego wrocila to pamietaj ze on nie bedzie Cie szanowal .To mezczyzna powinien zabiegac o kobiete a nie odwrotnie .Potesknisz i po pewnym czasie stwierdzisz ze bylas glupia bedac z nim .Zycze Ci abys sie nie zlamala i nie dawala jemu zadnej szansy .

Gość gość
czy powinnam go zablokowac na fcb zeby nie pisal zebym nie widziala jak razem dodaja zdjecie bo pewnie tak bedzie. Widze ze chyba mnie nie kocha skoro znia chce byc

Gość gość
tak ,to jest oczywista oczywistosc .A ile masz lat ?

Gość lili0000
22 a on 24. Wiem jestesmy mlodzi ale to moja pierwsza milosc i przywiazalam sie do Niego