Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze dzieci były na fanowskim obozie z Dawidem Kwiatkowskim

Polecane posty

Gość gość

Proszę o opinię, bo moja córka jest jego wielką fanką i marzy o takim wyjeździe.

Gość gość
tylko moje dziecko straciło dla niego głowę?

Gość gość
fajna przygoda, małolaty tracą głowę dla kwiata

Gość gość
ten obóz jest chyba pierwszy raz organizowany

Gość jolka_s
ten obóz jest 1 raz, rok temu Dawid był na obozach ale z Funclubu w Hiszpanii, teraz z Kompasem robi swój autorski obóz, ale z tego co wiadomo ma być tylko na 4 dni na każdym turnusie, wszystko zależy od jego tras koncertowych. My rozważamy zapisanie córki, tylko boję się, że nagle przed obozem się okaże, że go jednak nie będzie, bo trasy, bo koncerty itp. wiadomo, jak to w lecie "gwiazdy" grafik napięty mają i wtedy będzie rozpacz w domu. Co do organizatora, to z Kompasem już byliśmy parę razy na obozach, raz było super, dwa razy okropnie - zależy gdzie się trafi. Kadrę obozów mają dobrą, gorzej z organizacją i logistyką - opinie bardzo różne i bardzo skrajne.

Gość mama 14 latki
Ja już zarezerwowałam. Córka go uwielbia, niech ma dziecko frajdę. Wydawało mi się, że ma być tam 5 dni, ale może coś niedoczytalam.

Gość gość
ja też już wszystko załatwiłam, ale na razie to tajemnica. Obóz będzie prezentem na dzień dziecka

Gość ania misiak
Dzieci jadą na klasyczny obóz, o tutaj - http://www.zielonapolana.com.pl/dla_szkol.php Normalna opieka, basen, plaża, dużo atrakcji, zajęcia organizowane, zajęcia sportowe - i raczej ten typ obozów polecam. Nie przesajdzcie ;-)

Gość gość
a kto przesadza? darmową reklamę chcesz sobie zrobić?

Gość gość
haha co to znaczy normalna opieka?

Moją córkę też zapisałam na obóz z Dawidem! Rok temu była z Kompasem na obozie aktorskim na Mazurach i wróciła absolutnie zachwycona, wszystko jej się podobało: kadra, towarzystwo, zajęcia, wieczory integracyjne. Zwiozłam dziecko na miejsce, więc rozmawiałam z kierowniczką obozu - przesympatyczna osoba, udzielała wszelkich informacji, cierpliwie odpowiadała nawet na dziwne pytania. Dlatego w tym roku bez obaw wysyłam młodą na obóz z Dawidem, bo wiem, że Kompas zorganizuje to profesjonalnie. Nie masz się czym martwić, tylko wysyłaj córkę, niech się dobrze bawi! Po latach na pewno będzie to wspominała z łezką w oku ;)

Gość gość
Moja corka też jedzie na turnus od 5 sierpnia

Gość gość
Jak tam? Zbliża się termin 2 turnusu. Może ktoś wie jak z dojazdami z miast negocjowanych. Głównie chodzi mi o wyjazd z Lublina albo Rzeszowa?

Słuchajcie, zapraszam do spróbowania AleObozyKolonie! Prosta aplikacja na FB, dzięki której zdobyłem zniżki na obozy dla swoich dzieciaków i dzieciaków znajomych. Aplikacja pomaga zorganizować grupę na wyjazd i z automatu otrzymujemy zniżkę od organizatora. Sprawa jest prosta, a naprawdę można zaoszczędzić. Za każdą namówioną osobę masz 50 zł, a więc 200 czy też 500 zł zniżki, albo nawet obóz za darmo! Szczególnie, że jest tam cała oferta BTA Kompas.

nie byla poniewaz mamy problemy finansowe ale by sie ucieszyla gdyby pojechala bardzo prosze aby ona pojechala

Gość gość
biedacy! Ja już nawet zarezerwowałam, bo my nie jesteśmy biedni tak jak ci powyżej

Gość gość
Nie trzeba koniecznie jechać z jakimś celebrytą, żeby mieć wartościowy wyjazd. Ja polecam obozy językowe z Atasem, na przykład w Londynie, gdzie można się bardzo wiele nauczyć i zobaczyć na własne oczy miejsca znane z filmów i książek. Przygoda na całe życie!

Gość gość
Biedaki ! nawet dzieciom atrakcji nie zrobią moja córka była na 3 obozach ponieważ uwielbia Dawida . Jak dla mnie tysiąc czy dwa lub trzy to mało pieniędzy więc dziecku robię atrakcje :) Była na 30 koncertach ma chyba z 40 zdjęć z Dawidem .Dawid już sam na nią mówi jak ją gdzieś widzi to mówi Hej Lusia :) Moja córka ma na imię Sara ale na nią mówią Lusia :) A co do obozu to was nie stać bo to obóz dla bogatych dzieci :) Ja samego kieszonkowego daje jej z 500 złoty :) Ja mam bogatego męża więc co będę se i córce żałować :) Nawet zawsze jak ją Dawid widzi to ją sam przytula :) My mieszkamy w Warszawie koło jego klatki :) Ona nawet chodzi do niego nieraz :) ZAZDROŚCIE :)

Gość gość
Obozy są magiczne a najbardziej gdy są na nich menadżerowie i fotograf Dawida oni są tacy przystojni że omggg

Gość gość
Biedaki???!!! No błagam, głupota ludzka jak widać nie zna granic... jestem pewna, że ten komentarz napisała jakaś bardzo młoda osóbka... Wnioskuję to po zdaniach takich jak,, ja daję dziecku 500 zł kieszonkowego’’ lub ,, mam bogatego męża, więc po co będę oszczędzać na sobie i dziecku’’. LITOŚCI

Gość gość
To stary temat i stara głupota, ale już było się do czego przyczepić, brawo ty babciu :-)

Gość gość
Juz to sobie wyobrazam jak kazda mloda fanka sie podkochuje i by chciala byc jego dziewczyna ale oczywiscie nic z tego.to moze zamiast radosci przyniesc rozczarowanie takiej nastolatce, moze niech lepiej buja sobie w oblokach bez zderzenia z rzeczywistoscia