Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent dla 2latka

Polecane posty

Gość gość

jaki prezent można kupić na urodzinki dla dwuletniego chłopca?

Gość gość
samochodzik do odpychania sie nogami

Gość gość
Jeśli znasz dziecko to wiesz co lubi, absurdem jest dla mnie pytać obcych co kupic dziecku. Przecież znasz to dziecko, skoro mu prezent kupujesz a jak nie zapytaj rodzica. Mój syn kocha klocki, karetki pogotowia, straż pożarną policję pociągi itd. Tak też łączymy te zainteresowania i krążymy wokół tematów pogłębiając je książeczkami torami drewnianymi itd.

Może podpytaj się rodziców ? Klocki - szeroki wachlarz. Auta - od najmniejszych do największych , grających,jeżdżących itd. Książeczka. Mata wodna - wpisz sobie w google/allegro , zobaczysz jak wygląda :D Puzzle - ale duży rozmiar np.drewniane. Ciuszek.

Gość gość
samochodzik z odpychanymi nogami jak dla mnie pomysł do kitu, dla rocznego dziecka ok ale u nas mały ma akurat dwa latka skończone i nawet nie zwraca na niego uwagi. Za to na urodziny dostał perkusję strzał w dziesiątkę. Popatrz na allegro

Gość gość
rower 3 kołowy?

Gość gość
to ze twoj syn nie chce jezdzic na takim sochodzie to nie znaczy ze kazde dziecko tez moj syn ma 2 lata i jezdzi jak szalony

Gość gość
My kupiliśmy właśnie taka matę wodna do malowania jak synek miał 2 lata. To był strzał w 10! Jedna z najlepszych zabaw swego czasu. Polecam :)

Gość gość
zapalniczka, nóż sprężynowy, cygarnica, piersiówka

Gość gość
zalezy tez jakim budzetem na ten cel dysponujesz. Dzieciom w tym wieku latwo cos wybrac, moj syn na drugie urodziny dostal taka farme z wadera i jest to jedna z jego ulubionych zabawek. Ktos pisal, ze na jezdzik dwulatek jest za duzy, a u nas robi furore juz od 2lat, bo dostal na roczek, wiec to zalezy od dziecka

Gość gość
mój wnuczek ma taki samochodzik odpychany, dla niego to najlepsza zabawka. w Kołobrzegu mając 2 lata przejechał całą promenadę, aż do latarni. Nie braliśmy wózka. nie ruszała się bez niego nigdzie, no ale każde dziecko ma inne upodobania. pod choinkę dostał między innymi trąbkę i stwierdził i po co mi ta trąbka.

Gość gość
lizak bachorowi starczy

Gość gość
Może tobie wystarczy lizak. Samochód pchacz już ma.

Gość gość
rowerek bez pedałów do odpychania nóżkami.

Gość mimimimimi12345
rowerek biegowy