Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaCóreczki

Schudnac 10 kg...

Polecane posty

Gość MamaCóreczki

10 kg. Tyle mi brakuje do wagi sprzed ciazy. Nie jestem gruba, mam fajną figurę, ladna talie, dlugie nogi. Ale moje cialo nie jest jedrne, uda sa grube i z cellulitem, a brzuch na dole ma oponke. Zależy mi na schudnięciu do 60-62 kg i zgubienu chociaz troche tej oponki.... Probowalam diet - nie mam az tyle czasu i cierpliwosci zeby wyliczac sobie deczka, mililitry itp. To samo z cwiczeniami - miesiac dzien w dzien katowalam Mel B tylek, brzuch i nogi i efekty w cm jakies byly, ale w wadze niet :/ Cwiczenia roznie - od 10 do 20 minut, bo przy dziecku, pracy itp zwyczajnie nie mam czasu :/ Jak moge sobie pomoc, pomozcie..... :/ Samo odstawienie slodyczy i bieganie na 4p w pracy i w domu niewiele da.... :(

Gość gośćówka93
Cześć ja też chce schudnąć jakieś 10 kg nie wyglądam źle ale także mam na dole brzucha oponkę i nogi mam okropnie duże łydki (38cm) ważę 70kg od tygodnia ćwicze skalpel Ewy Chodakowskiej i ograniczam się ale co by tu jeszcze???

Gość MamaCóreczki
Ja na pewno postaram się wrócic do ćwiczeń Mel B, bo Chodakowkiej próbowałam, ale nie podchodzi mi.... Tylko co na zbicie wagi???????

Gość gośćówka93
Ja myślałam nad tabletkami 2beslim niby mają same naturalne składniki i dużo osób je poleca.