Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sie kobiecie podoba w mezczyznie ze sie w nim zakochuje?

Polecane posty

Gość gość
kobieta lat iles tam jesteście po slubie?

Gość gość
up

Gość gość
kobietom podoba sie to coś, czego dokładnei nie da sie określić, hi hi hi, tzn. poczucie humoru, ale nie tępackie, inteligencja, byle nie wyższa od naszej, zadbanie, bez przesady, zainteresowania moze jakies??? i tyle! a wyglad? czasem pomaga!

Gość gość
mężczyźni powinni sie czesto usmiechać?

Gość gość
Ciekawe czy facet tej dziewczyny co pisała o seksualnym poczuciu humoru stosuje żarty podobne do mojego faceta, typu: -- był w sobote na popijawie z kolegami. Mówie mu wczoraj przez tel żartem (wybierał sie do kapieli akurat), by "go" dobrze umył a on , że jest jeszcze zmęczony po sobotniej imprezie... --mój facet lubi blondynki . Gdy widzimy jakąś na ulicy czy gdzieś to głośno sie zastanawia, czy dobrze ona się "pysia".. --koło mnie mieszka koleżanka która nas poznała. Czasem gdy on ode mnie wychodzi to mówi z uśmieszkiem, że idzie jeszcze blok dalej "na dobre pysianie".. Staram sie dotrzymywać mu kroku w tych żartach. Moje koleżanki mówią, że on nie żartuje tylko nie ma do mnie szacunku mówiąc w ten sposób. Ja sie juz przyzwyczaiłam. Ogólnie to odpowiedzialny i wartościowy 28-letni facet.Co sądzicie na ten temat?

Gość gość
to ja, co pisałam o seksualnych podtekstach - mój facet ich używa, ale w stosunku do mnie. jeszcze nigdy nie "żartował" (dla mnie to o czym piszesz to nie są żarty :/) nt. innych dziewczyn, żeby się z inną pomiział czy cokolwiek. Takie "poczucie humoru" o jakim piszesz do brak szacunku do mnie, moich uczuć, jest to wg mnie prostackie. Miałam na myśli zupełnie inne żarty :/

Gość gość
Czasem jak dosoli czymś ekstra albo zacznie te żarty jak nie mam nastroju to jak sie wkurzę to mówi, że to tylko żartuje. Ogólnie uważam go za takiego erotomana -gawędziarza, który sądząc po tym co mówi wymiział sie z połowa damskiej populacji.Najlepsze, że jak ja żartuję w ten sam sposób o facetach, to sie wkurza :)

Gość gość
To normalne u facetów, że sami robią paskudne rzeczy, ale jak Ty zrobisz to samo to ma za złe :) Natomiast ja długo bym nie wytrzymała z takim typkiem co to tylko komentuje inne laski. Nie czułabym się dla niego najważniejsza. Trochę zazdrości musi być, ale takie teksty codziennie podkopały by moje poczucie wartości, a na to nie pozwolę żadnemu facetowi.

Gość gość
Ostatnio jak byliśmy w kinie to kątem oka dostrzegł jakąś blondynkę co siedziała rząd dalej. Aż sie nachylił i gapił się na nią z pare minut. Stwierdził też z usmiechem na ustach, że chętnie by sie do niej dosiadł...

Gość gość
ogólnie uwielbia rozprawiać o jakis laskach, a jak sie czasem napije a jesteśmy na jakiejś grupowej imprezie potrafi powiedzieć z dumą, że jakaś tam napewno by na niego poleciała. Gdy żartem odpowiem, że nie sądze, to z poważna miną pyta czy chce sie założyć i gotowy jest wstać i spróbować sił, by dowieść chyba swej męśkości czy nie wiem czego :P

Gość gość
Ja w takiej sytuacji założyłabym się z nim, że ja też wyrwę jakiegoś przystojniaka i od razu przystąpiłabym do akcji ;) Twój facet ma paskudne podejście, ja bym sobie nie pozwoliła i pogadałabym z nim na ten temat, no chyba że Ci to aż tak nie przeszkadza

Gość A45
mysle ze inteligencja i duza kieszen

Całokształt. Facet może być np. przystojny i inteligentny, ale jak nie odpowiada mi jego poczucie humoru to nie będzie mi się podobać.

Gość gość
tak sie mowi o wygladzie,ze kobiety na to patrza ale najwazniejszy jest charakter,wyglad prawie wcale sie nie liczy. Ja ciacho nie jestem ale mam gadke i jakos sam nigdy nie bylem

Gość gość
to dziwna jestes:-D

wybredna. Przy czym wcale nie chodzi o to żeby facet miał być obiektywnie przystojny. Po prostu mnie ma się podobać. A gadka jak gadka, każdy może się tego nauczyć.

Gość gość
jak kazdy to ciekawe czemu tyle ciapowatych facetow po swiecie biega i trzyma sie maminej spodniczki mimo zaawansowanego wieku?

może im się uczyć nie chciało? W każdym razie - to nie jest wielkie osiągnięcie, a na mnie specjalnego wrażenia akurat nie robi. Fajnie, jak dobrze się z kimś rozmawia, ale samo w sobie nie jest atutem na wygranie randki w ciemno.

Gość gość
to nawet nie charakter chodz bardzo wazny ale przyciaganie nieziemskie

Gość gość
Ja "lecę" na kulturę osobistą, gdy facet jest elegancki, szarmancki i z klasą. Nie chodzi mi oczywiście o pompatyczne i pełne przepychu randki, ale drobne gesty: puszczenie kobiety przodem, zapłacenie za kawę czy zapewnienie kobiecie odwózki do domu lub chociaż telefon z pytaniem czy bezpiecznie dotarła. Cenię oczywiście inteligencję i poczucie humoru, zwracam również uwagę jak traktuje innych ludzi. Niby nic wielkiego, ale wielu o tym zapomina. Spotykałam się raz z facetem w drogim garniturze, przyjechał drogim autem, cóż z tego, skoro słoma z butów mu wystawała ( potraktował niemiło obsługę lokalu). Miłość rządzi się swoimi prawami, ale myślę, że należy zachować zdrowy rozsądek i wiać, jeśli facet nie spełnia naszych podstawowych wymagań. Co do Pani, która opisuje żarty swojego faceta. Masz to, na co się godzisz. Nigdy bym takiego braku szacunku nie zaakceptowała. To prostackie i nie wdawaj się nawet w "pojedynki" żartów tylko wyznacz granice albo go rzuć.

Gość gość
to trzymaj sie cieplutko bo rozmowa to porozumienie a wiec najwazniejsze co potrzeba w parze milego weekendu:-)

Gość kozaczyna
kobiety lubią jak się nimi poniewiera podrywa inne wtedy chcą takiego faceta zdobyć

Gość gość
@kozaczyna - chyba wisowe tempaki tego pragnal , albo patologia i spolka. Bo nie inteligetna kobiet na poziomie.

Gość kozaczyna
poczytaj sobie temat i otwórz oczka, bo niejedna jest z takim co rzuca teksty że chętniej rżnąłby inne

Gość gość
kozaczyna nie przesadzasz?

Gość gość
facet musi mnie "kręcić" a to oznacza ze musi być to kombinacja różnych cech na pewno inteligencja jest cechą decydującą

Gość gość
up

Gość gość
inteligencja zeby miec o czym rozmawiac? Kobiety potrzebują rozmowy?

ten co ostatnio byłam zakochana to mnie uwiódł głosem, oczami, inteligencją (niestety troszeczkę udawaną), pewnością siebie, tajemniczością, wysportowaną sylwetką, i pięknym uśmiechem w moją stronę;)