Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy drugie dziecko ?

Polecane posty

Gość gość

Jak myslicie kiedy najlepszy czas na drugie dziecko?

Gość gość
Zgadzam się. Wtedy kiedy oboje będziecie tego chcieli. Zastanów się też porządnie czy dasz radę zajmować się perwszym dzieckiem będąc w ciąży, bo wiadomo jak czasem jest.

Gość gość
No tak tylko ja uwazam ze jeszcze mamy czas, mamy 3 letnia córke... Tylko wszyscy ciągle tylko ze juz czas, ze nasza corka bedzie samolubnym jedynakiem, ze zrobimy jej krzywde ;/ ja osobiscie nie uwazam ze rodzenstwo zawsze w 100 % bedzie super przyjaciółmi... sama mam rodzenstwo i szału nie ma....

Gość gość
My co prawda dopiero spodziewamy się dziecka. Ale myśleliśmy że jak nasza córka będzie miała 2 lata to zaczniemy się starać. Po pierwsze dlatego że nie chcemy żeby była między nimi zbyt duża różnica, a po drugie dlatego że ja już jestem po trzydziestce i za dużo czasu nie mam.

Masz wybór .... olać paplaninę lub odpyskować tak że w pięty pójdzie :D U mnie też ciągle teściowa się wpieprzała :o "Kiedy drugie" "Na co czekacie " "Jedynak to sierota" I inne epitety :o Najpierw milczałam.Potem się "tłumaczyłam " aż na końcu odfuknęłam ( wiem że nie grzecznie,ale mam do dziś spokój :D ) " A po co mamie kolejny wnuk ? Przecież z tym mama nawet na spacer nie wyszła a dziecko ma 5 lat ,a jak dziecko chcę się do babci przytulić to mama odgania się jak od osy " . Zamknęła się :D

Gość gość
hahah potwór z bagien jesteś genialna!! :D:D:D:D Sama mam taka wpieprzającą się teściową. Wiem co to za ból ;//

Gość Werka 123
jak zaliczysz wpadke wtedy

Gość gość
No tylko moja tesciowa to prawdziwa ściana ... ;/ mieszkamy z nimi i nie potrafia zrozumiec ze chcemy dokonczyc sobie swoje pietro, ze na razie poprostu nie czujemy " powołania" do drugiego dziecka ;/ ale jestem oczywiscie ta zła... juz nawet gadałam jej pare razy co mysle na ten temat ale porażka ;| jestesmy jeszcze młodzi mamy 25 lat...