Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patologiczne matki bumodajki

Polecane posty

Gość gość

Najlepiej to dawać duuppyy na prawo i lewo, wszelkim leniom i nierobom, a pózniej lamentować i wystawać w MOPSie po zasiłki, żeby społeczeństwo robiło zrzutkę na bękarta.

Gość gość
Zgadzam się w 100% Cichodajki rozkładają bumom nogi a potem do MOPS-u po zapomogę Wstydu k*******isskkaa nie mają. Chowają kolejne pokolenie patologi społecznej.

Gość gość
Zgadzam się w 100% Cichodajki rozkładają bumom nogi a potem do MOPS-u po zapomogę Wstydu k*******isskkaa nie mają. Chowają kolejne pokolenie patologi społecznej.

Gość gość
ależ oczywiście że tak popieram drogie koleżanki. Dobrze że my jesteśmy takie porządne bo bez nas świat by zapewne zginął!

Gość gość
co to są "bumy"?

Gość gość
Jakieś kompleksy masz?

Gość gość
Bumy to żule

Gość gość
Nie mam kompleksów ale nie mam ochoty z własnych podatków sponsorować kkuurreewweekk i ich bękartów

Gość gość
Ale nic z tym nie zrobisz. Tak jest skonstruowany ten świat. Nie masz większych problemów?

Gość gość
No jest w tym dużo prawdy. Dziewczyna w moim wieku 27 lat ma 3 dzieci każde z kim innym i to z totalnymi kryminałami. Byłam świadkiem jak darła papę w MOPSie żeby jej DALI większe mieszkanie bo 2 pokoje to za mało!!!! Dodała też że za mc wychodzi z paki jej partner więc mieszkanie ma za małe. Do tego ma być blisko centrum bo gdzie ona pójdzie na zakupy daleko z 3 dzieci!!!!!!! Ale się wydzierała no masakra...

Gość gość
a ty co w mopsie robiłaś?

Gość gość
Ha ha ha wiedziałam że padnie to pytanie BYŁAM ZŁOŻYĆ WNIOSEK O BECIKOWE. Pracuje też tam koleżanka mojej mamy więc czesto coś jej zanosze albo od niej zabieram dla mamy gdy jestem w mieście.

Gość gość
oczywiście...

Gość położna123
A co Cię to obchodzi co ona tam robiła? Może tam pracuje!!! a po drugie... Nie tylko patologia chodzi do MOPSu. Zdarzają się ludzie którzy są porządni, ale życie jak to życie jest przewrotne i czasami każdy potrzebuje pomocy. Jeden ma rodzine na którą może liczyć, a inny musi liczyć na instytucje państwowe. Ciesz się że Ty w MOPSie wystawać nie musisz. Trochę szacunku i empatii dla ludzi w potrzebie. Co do samego tematu... Ja też się z tym zgadzam. Nie cierpię takich pasożytów które pracą się nie skalały. Wszystko by chciały za darmo. Normalny człowiek haruje jak wół, całą pensję wydaje na opłaty a taka p***a dostaje mieszkanie socjalne za free!!

nie można uogólniać, bo jest wiele rodzin, które potrzebują wsparcia, ale wiadomo, że Polak potrafi- najlepiej jak za nic będzie dostawał pieniądze i mieszkanie. Uśmiechnęłam się pod nosem jak przeczytałam o tej babce, która chciała trzypokojowe, żeby partner-kryminalista się zmieścił;) moja koleżanka gnieździ się w pokoju w rodzinnym akademiku. Mieszka tam z dzieckiem i mężem, bo tylko on pracuje. Ona jeszcze kończy studia. Ale to szcześliwa rodzina.