Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie co mi się podoba w dziwkach?

Polecane posty

Gość gość

że są aktywne w seksie, zrobią wszystko dla faceta, są dobrymi kochankami, robią loda bez pytania, nie strzelają fochow, są zadowolone i miłe, nie boli je głowa, długo by wymieniać

Gość gość
jakby mi moj stary placil to bym mu nawet szejka zrobila

Gość gość
Za to im płacisz debilu

Gość gość
d***** biora za to kase i robia to tylko dla pieniedzy ty ich nie obchodzisz, nie maja z toba przyjemnosci na 100 procent - super sex juz chyba lepiej z reka.

Gość gość
A CO MNIE OBCHODZI ICH PRZYJEMNOŚĆ? a żona też kosztuje i dziecko conajmniej do 25 roku życia

Gość gość
musisz byc bardzo szpetny:D

Gość gość
mam powodzenie u kobiet, ale wolę dziwki, seks z nimi jest lepszy, mam porównanie bo miałem już dziewczynę

Gość gość
jedną? to masz porównanie jak cholera! :D

Gość gość
jedną stalą, dwie jednorazowe, z żadną nie było mi tak dobrze jak z d****** nawet mam swoją ulubioną

Gość gość
zgadzam się z autorem. D***** przynajmniej są uczciwe a kobiety robią to też dla kasy a udają cnotki

Gość gość
mnie zawsze bedzie zadziwiac jak faceci moga z taka co miala tylu innych d****arzy i jeszcze placic za to

Gość gość
wolisz zeby ci placil raz na miesiac cala swoja pensje i do tego podpisal na siebie wyrok ze cie bierze na utrzymanie na reszte zycia. to jest dopiero k******o

Gość gość
mnie dziwi jak faceci łączą się z puszczalskimi, A D***** SĄ SPOKO, większa liczba partnerów jest u nich na plus, a płacić? nie przeszkadza mi to, za tą robotę zasługują sobie, lepsze to niż zapraszać na randki i nie dotknąć nawet ręki

Gość gość
facet za ru/chanie zawsze musi płacić, d****** kochanka czy żona, wszystkie domagają się pieniędzy czy innych dóbr. Najkosztowniejsza jest żona, może nic nie dawać, a forsę ciągnąć (zamiast czegoś innego). Rozwód to podział majątku, nie wspominając już o wszystkich kobiecych rozwodowych zagrywkach.

Gość gość
dlatego wiekszosc prawnikow nie jest w zwiazkch malzenskich. :)

Gość gość
gość dlatego wiekszosc prawnikow nie jest w zwiazkch malzenskich. usmiech.gif x mimo, że mowa o facetach korzystających z dziwek to i tak jakaś frustratka musi się prawiczków czepiać! Macie jakiś kompleks do prawiczków czy prawiczkofobię?!

Gość Sergiej28
bez kitu rozważam pójście do d***** nie chce mi sie chodzić na randki, zapraszać do kina, na kawe, wycieczki, żeby po jakimś czasie doznać łaski z jej strony i móc zamoczyć, tak ide daje stówke i mam na gotowo, poprostu nie mam czasu na jakieś zabawy jak w szkole średniej spotykanie sie itp strata czasu, ale gdybym spotkał jakąś dziewczynę i odrazu sie zakochał i poszłaby ze mną do łóżka to bym chciał z nią być na zawsze.

Gość gość
W takiej co odrazu pojdzie z toba do lozka napewno sie nie zakochasz ;)

Gość gość
Pewnie podoba ci sie najbardziej to , ze juz 10 bylo przed toba w tym dniu :P

Gość Sergiej28
nie wiadomo :) ale generalnie wkurza mnie to, że kobiety idąc z tobą do łóżka sądzą, że robią ci wielką łachę, a w realu mają więcej przyjemności z tego niż facet, o ile on umie grać w te klocki :)

Gość gość
Placisz i masz ;) nie wazne , ze te d***** nasmiewaja sie z frajerow , nie wazne , ze musza opanowac wstret do ciebie zeby sie nie porzygac :P ze uzywaja roznych sztuczek zeby bylo jak naszybciej ( smaruja rece specjalnym kremem , czy mydlem )uzywaja specjalnych perfum i wszystkie smierdza jednakowo Na nic innego nie zaslugujesz wiec zostan przy tych twoich d****ach :D:D

Gość gość
Autorze , jesteś beznadziejny. D***** powinny brac od ciebie podwójną stawkę, coś extra od debila.

Gość budulska
15.37 - To Ty masz prawikofobię wszędzie widzisz słowo prawik :D

Gość Sergiej28
prawda jest taka, że większość z was to i tak d***** są :)

Gość gość
dokładnie lepiej spotykać się z oficjalną d***** niż z d***** co oczekuje by ją traktować jak porządną kobietę.

Gość gość
zostancie przy waszych dzifkach i nie zawracajcie nam d**y :P

Gość gość
nie chce spotkac takiego burka :O

Gość gość
W takim razie ja jestem d****** Aha no i frajerem bo mi nikt nie płaci. A tak serio... Myślisz, że tylko d***** tak mają? A spałeś kiedyś z laską, która dała Ci za darmo?

Gość serowy naplet
ona widziała yetti, ufo i potwora z lochness jak z wielka stopa o alfie gadala

Gość gość
Sergiej28 bez kitu rozważam pójście do d***** nie chce mi sie chodzić na randki, zapraszać do kina, na kawe, wycieczki, żeby po jakimś czasie doznać łaski z jej strony i móc zamoczyć, tak ide daje stówke i mam na gotowo, poprostu nie mam czasu na jakieś zabawy jak w szkole średniej spotykanie sie itp strata czasu, ale gdybym spotkał jakąś dziewczynę i odrazu sie zakochał i poszłaby ze mną do łóżka to bym chciał z nią być na zawsze. x x x Nic prostszego. Zakochaj się w dzifce co z jej usług korzystasz :D