Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Juz poprostu tego nie rozumiem

Polecane posty

Gość gość

Skonczylam politechnike i pracuje w zawodzie w uk. Powiedzmy ze jest tutaj 10 ofert pracy wysle cv na wszystkie dostane 10 odpowiedzi. Po rozmowach kwalifiakcyjnych zaoferuja mi prace we wszystkich. Tak bylo za kazdym razem. Identyczne oferty pracy w polsce, identyczne cv, identyczny zawod. Wysylam 2 razy wiecej cv niz do firm w uk nikt nie oddzwania!!!! Nikt! No przeciez wytlumacz\cie mi to bo nie wiem. Podaje polski number i polski adress :/

Gość gość
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach rekrutacji, zgodnie z Ustawą z dn. 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późniejszymi zmianami). :D:D:D

Gość gość
No jasne ze to dodaje! Musi byc cos innego :/

Gość gość
Po jaką cholerę wysyłasz CV do Polski? Chcesz nam zabrać prace? Po co chcesz wracać?

Gość gość
Czekam na kontruktywne uwagi. No blagam was.

Gość politechnikaaaa
Polska to zacofany kraj, skończyłam Inżynierię Biomedyczną, i Automatykę i robotykę jednocześnie, praca przez dwa lata za 3 tysiące... Wyjazd do Niemiec=18 tysięcy miesięcznie. Polska śmieszny kraj, piękny ale polityka go niszczy.

Gość gość
No tak ale skoro sa takie oferty pracy to znaczy ze szukaj kogos na te stanowiska. A ja tutaj nie tylko mam dyplom uczelni (tez automa) ale jeszcze pelno naprawde dobrych prestizowych seryfikatow. Nie chodzi o mnie, nie wiem o co chodzi ale napewno nie o to ze mam nie wystarczajace cv.

Gość gość
W Polsce wysyłanie CV to strata czasu. Większość stanowisk jest obsadzana po znajomości albo z polecenia już pracujących czyli na to samo wychodzi. Nawet były ostatnio takie badania i taki właśnie końcowy wniosek.

Gość gość
czyli jednym slowem, oduscic bo itak nikt nie zadzwoni. naprawde jest tak zle? Przeciez i w polsce musi sie dac znalezc prace!

Gość gość
Powiedzcie mi, w waszej opinii, kiedy polska bedzie normalna? Za 5 lat? 15? Ja naprawde chce wrocic. Juz nie moge sie doczekac. Mam odlozone 1000£ ktorych nie rusze chocby nie wiem co na wypadek jakiejs naglej rozmowy kwalifikacyjnej. I nic. Teraz znalazlam idealna oferte pracy w idelanym miejscu krakowie i co i gowno. Czekam juz tydzien.

Gość gość
30 lat :(

Gość gość
no zarabiscie... mail " nie jestesmy zainiteresowni|" :/