Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kuzynka nastolatka

Polecane posty

Gość gość

moim synkiem zajmuje się babcia i dzisiaj zdecydowałam się by małego oddać do żłobka, serce mi sie kraje..... bo niby miało być ok, przy rodzinie najlepiej i w ogóle, a to guzik prawda. Denerwuje mnie to jak nie wiem co, ale muszę to zrobic. Do babci przychodzi też po szkole wnuczka / 15 latka. Niby fajnie, bo bawi się ze swoim małym kuzynem, pomoże babci - nie mam zastrzeżeń. Ale mały rośnie, ma już parwie dwa latka, rozumie już dużo, wiadomo. A mała gówniara w swoim stylu luźnego wychowania, traktuej go za przproszeniem jak popychadło. Może to taki styl teraz wśród nastolatków, ok, może i nawet śmieszny gdy tak się traktuje kolegę z klasy. Przykłady - mówienie - wsadzę Cię do kibla, jesteś tłusty jak śmierdzący bąk, połamię ci nózki......i takie tym podobne żarty. Wczoraj mały wziął jej komórkę, a ta go trach w głowę...tutaj się mi przebrało, dalam też jej w gębę, co mnie bardziej wkurzyło że nikt nie zaregował, no może tylko babcia mówiąc że tak nie ma robić.,.jej mamusia zero reakcji... Nie wiem co sie dzieje jak nie ma mnie i nie mam zamiaru się domyślać. Mały idzie do żłobka-przedszkola..gdize go przyjmą Tak chcialam się wyżalic.....nie zawsze przedszkole jest złym rozwiązaniem

Gość gość
Niestety taka prawda. Instytuacja rodziny nie zawsze się sprawdza. Czasami lepiej ocenić rzeczywistość, niż ślepo wierzyć.