Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W czym polscy faceci są lepsi od obcokrajowców

Polecane posty

Gość gość
Ja akurat jestem pracownikiem umysłowym, a nie fizolem. Zresztą to chyba Polki mają problem z brakiem umiejętności pracowania przy pomocy mózgu - dlatego zazwyczaj posługują się du*pą. Wystarczy przejrzeć takie portale jak roksa.pl, żeby zrozumieć, jak sobie Polki dorabiają do skromnych pensyjek.

Gość gość
O ile w Polsce szmaci się co trzecia, to za granicą praktycznie każda - i to jeszcze najczęściej sprzedają się murzynom i muzułmanom, bo nawet Anglicy już ich nie chcą.

Jestem ciekawa, czy np Litwini najeżdżają na Litwinki i vice versa. Swoją drogą, wystarczy rzucić okiem na poprzednią stronę, by przekonać się, że polscy panowie są dumnymi szowinistycznymi ksenofobami. I rasistami.

Gość gość
No i w dodatku są paskudnie brzydkimi rasistami z kwadratowym łbem i buraczana morda :D i te włoski ostrzyzone na jezyka lub zgolone na zero :D wygladacie jak wypuszczeni z wiezienia _:D

Gość dafak
roksa.pl :D pierwszy raz slysze, no ale widac po jakich stronach chodzi polskie prostactwo :)

Gość dafak
Ach pardon me :p polskie prostactwo rzekomo pracujace umyslowo. Ta praca umyslowa polega na przegladaniu portalow randkowych/ stron agencji towarzyskich? :D :D

Gość gość
Polscy faceci sa aseksualni :o

Gość makiado
Mój jest pracowity, majsterkujący, z dużym penisem, nie Polak i nie Murzyn. Najbardziej podoba mi się w nim to, że jest opiekuńczy, odpowiedzialny i że ma szersze horyzonty myślowe od większości tu piszących (i od mojego byłego - Polaka, niby przystojnego i inteligentnego, ale o niesamowicie zacofanych poglądach).

No i fajnie Makiado. A skąd on? Do mnie uśmiecha się pewien miły Norweg. Umówiłabym się z nim, ale za dwa miesiące chciałam wracać do Polski i nie wiem, czy warto tyłek mu zawracać. Hmm.. W Polsce umawiałam się ze złośliwym leśniczym, ale okazało się, że dziecko zrobił innej (a do mnie jakby nigdy nic przychodził na herbatkę). Ach, gdyby ten Norweg był Polakiem, ach...

Gość gość
wredna Magda= Terenia :D :D

Terenia?:D Będę się jednak upierać przy Magdzie:) Jestem pod tym nickiem od początku i pod nikogo się nie podszywam.

Gość gość
nie nie, terenia to nie jest. Tereska ma inny styl pisania :D

Gość gość
To jest Terenia! Ten sam styl pisania tylko "Madzia" ze swojego zarejestrowanego nicku nie przeklina. Wiadomo, trzeba pokazac kulturke. Jako Terenia klnie jak szewc. Idzie ja poznac po pisowni jak nic :D Oj Terenia Terenia, to mowisz, ze teraz Norweg? A mial byc Niemiec czy Irol? :D :D

Gość gość
Wredna Magda- czemu sie jeszcze zastanawiasz? Myslisz ze Norweg usmiecha sie bo chce stalego, powaznego zwiazku, juz przygotowany jest na slub i wyobraza sobie jak beda wygladac wasze dzieci? :p nawet jakby byl Polakiem to nie masz pewnosci ze wrocilby z toba do Polski... Na co czekasz? Dziewczyny chyba za powaznie do wszystkiego podchodza. To flirt, przygoda a nie sprawa zycia i smierci.

Gość gość
nie wiem mi sie wydaje, ze to nie tereska, ale pewnosci nie mam

Gość gość
Polacy są najprzystojniejsi, najmądrzejsi i najwartościowsi. Polki na nas nie zasługują, powinniśmy się częściej brać za cudzoziemki - na przykład Ukrainki - są o wiele biedniejsze od nas, więc łatwiej będzie je zbajerować, dodatkowo wiedzą, co znaczą wartości rodzinne: potrafią prać, gotować, sprzątać.. Polki już nie wiedzą, co znaczy dbanie o ciepło domowego ogniska.

wszystkie polki ktore ja znam potrafia zadbac o dom i ugotowac, przy okazji szyc jeszcze :) nie zebym uwazala, ze to jest powinnosc kobiety, ale akurat my polki tak mamy (w odroznieniu od np. mlodych brytyjek).

Gość gość
17.02.14 Polacy są najprzystojniejsi, najmądrzejsi i najwartościowsi. --'---------- ---- Hahaha :D Jedno zdanie i tyle klamstw :D :D

Gość the wise one
Zawsze zastanawiala mnie ta nagonka naszych rodakow na Polki. Pracowalam w kilku miejscach i swoje widzialam. I nigdy przenigdy zadna Polka nie byla ta łatwa. Hiszpanki, Włoszki to byly pierwsze zeby wskoczyc komuś do łożka (nie potepiam, kazdy ma prawo robic co chce) A Polki? Zwykle w dlugich zwiazkach, z dziecmi, ustatkowane. Ustalmy jedna rzecz, panowie to z natury są łatwi, zwlaszcza nasi zakompleksieni rodacy. Dlatego jak ich jakas zostawi dla kogos lepszego ( o takiego nietrudno) to zaraz płacz, agresja, podcinanie żył....oczywiscie epitety i wyzywanie od puszczalskich (urażona samcza duma :D )

Gość gość
Polacy to tacy ciapaci z Europy, ja tam wole Amerykanow i Anglikow. Zdarzaja sie fajni Polacy, wyluzowani, niezacofani, ale niestety wiekszosc Polakow to szlachta ktora wyzej sra niz d**e ma, eksperci od wszystkiego, ktorzy sami sobie kanapek nie umia uszykowac.

Gość gość
ja jestem nowoczesny, ostatnio w ramach seksualnych eksperymentow pozwolilem murzynowi wydymac moja zone... minely 2 miesiace i odeszla ode mnie zostawila list, ze zrobila to tylko dlatego ze murzyn mial wiekszego penisa i wiedzial jak sie z nim obchodzic...

Dlaczego się zastanawiam, hmm On mnie trochę onieśmiela, jest bardzo przystojny. Inteligentny i dowcipny (co prawda w dość mroczny sposób) ale robi na mnie wrażenie. Powiem wprost, dziwię mu się, że zwrócił na mnie uwagę. Kompleksy ze mnie wyłażą. On uważa, że jestem cool i ponad wszystko, ale to poza. Jak o nim pomyślę to kolanka miękną. ps. Co Wy macie z tą Terenią? Lekką paranoję chyba, co? :D

Gość gość
Gdyby oceniać Polaków na podstawie panów z kafe, to wyłania się tragiczny obraz: zakompleksieni, szowiniści, rasiści, mizogini, nieporadni życiowo, z kiepską pracą, brak inteligencji, kultury, poczucia humoru. Na szczęście, to tylko kafe. Nie lubię generalizacji, ale nie ma czegoś takiego czym Polacy się wyróżniają na korzyść na tle innych nacji. No dobra- pewnie piją mniej niż Ukraińcy, klną mniej niż Rosjanie, biorą większy udział w obowiązkach domowych niż Pakistańczycy, ale tak naprawdę za granicą łatwiej o przystojnego faceta z klasą, ciekawą osobowością, dobrą pracą itd

Haha :) Dobre, dobre polać wódki. Jesteśmy bardziej zaradni i przedsiębiorczy. Swój do swego ciągnie.