Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masełkoOo

Problem z pierwszysm razem

Polecane posty

Gość masełkoOo

Witam wszystkich czytających wątek, od razu chciałam zaznaczyć że jest dużo wątków o tej tematyce, lecz żaden w 100% nie udzielił mi konkretnej odpowiedzi na pytanie dlatego też postanowiłam założyć nowy ;) Mam 23lata i jestem z moim chłopakiem od roku, ostatnio postanowiliśmy po raz pierwszy się kochać, jednak okazało się to nie takie łatwe jak nam sie wydawało ;) oboje jesteśmy niedoświadczeni i dla niego to też jest pierwszy raz. Problem polega na tym że mimo iż jego członek jest sztywny a ja jestem bardzo podniecona i mokra mamy problem z włożeniem członka do pochwy. Pod wpływem naporu wyślizguje się on poza wargi sromowe. Próbowaliśmy już w pozycji klasycznej jak i od tyłu. Coraz bardziej zastanawia mnie fakt, że gdy mój chłopak wkłada mi palec do pochwy, po ok 3cm napotyka on przeszkodę i mówi że wyczuwa tam nierówności, takie jakby "ziarenka", gdy zmieni trochę kąt nachylenia palca i przejdzie przez to zwężenie to dalej idzie już bez problemu. Co to może być? Dodam że byłam badana przez 2 ginekologów i żaden nie stwierdził bym miała jakieś wady w budowie czy coś podobnego. Macie dla mnie jakieś rady? Czy może ktoś miał podobny problem? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi i proszę o potraktowanie mojego problemu serio, to dla mnie ważne :)

Gość gość
a na jezdzca to nie probowalas,sadaj na nim i laduj w siebie ta jego pale mozesz wczesniej olejkiem mu posmarowac i swoja dziure tez i naprowadz go na twoja pchizde i laduj

Gość Lolipoop
Miałam dokladnie taki sam problem jak Ty z chlopakiem. Na jezdzca jest o wiele lepiej, szybciej wejdzie :)

Gość MasełkoOo
Nie ukrywam że trochę mi ulżyło słysząc że ktoś też miał podobny problem :) Lolipoop za którym razem się udało? :) A co do pozycji na jeźdźca to będę próbować, tym bardziej że ta pozycja bardzo mi się podoba :)

Gość masełkoOo
Może ma ktoś jeszcze jakieś rady dla mnie? :)

Gość gość
MIałem tak samo, pozycja na jeźdźca i spora determinacja partnerki w końcu uratowała sytuację:)

Gość masełkoOo
determinacja we mnie jest :)

Gość gość
spokojnie dopasujecie się tylko trzeba próbowac i się nie zrazac

Gość masełkoOo
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi! Uspokoiliście mnie :) myślałam że coś jest ze mna nie tak ;)

Gość masełkoOo
Dzięki ale nie potrzebujemy powiększać członka :D

Gość gość
Spróbujcie na jeźdźca :D