Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A teraz pojeździjcie po mnie

Kafeterianki...

Polecane posty

Kafeterianki! jesteście żałosne. Nie macie nic sensownego do powiedzenia wiec potraficie tylko wyzywać i wytykać błędy w piśmiennictwie.. Takie mądre jesteście, wytykacie po stokroć czyjś błąd a same jesteście puste i głupie jak osły. Takie z was polonistki jak z koziej dopy trąba. Nie macie nic sensownego do powiedzenia na konkretny temat to na niego nie wchodźcie, a nie czepiajcie się szczegółów. Tak! szczegółów. Bo to nie jest forum odnośnie poprawnej polszczyzny tylko dyskusja. A wy za grosz nie umiecie dyskutować. Za to w wyzywaniu jesteście najlepsze. Wstyd mi za polskie kobiety (czyt. babska). Wyszczekane jesteście w necie, ale jakby przyszło do reala to byście się zrównały z ziemią. Żal.

Gość gość
w piśmiennictwie? Chyba w pisowni :D

Gość gość
Hej, ale nie wszystkie takie jesteśmy. Ja się staram zawsze pomagać, choć czasem mnie przeraża, że autorka pytania musi się najpierw przedrzeć przez stertę wyzwisk żeby dojść do normalnej odpowiedzi. No cóż, uroki neta i anonimowości.

i jurz sie zatrzyna...

Gość gość
szkoda czasu i energii na te paniusie

Gość gość
Po prostu przeraża nas masz czas na kafeterię a nie masz go by nadrobić braki elementarnej edukacji.

Gość gość
elementarnej edukacji... to ze ty wtracisz czasem ę, ą i y to nie znaczy że jestes wyuczona. sama siedzisz po 28h na dobe na kafe a zapewne wiele ci brakuje. każdy robi co mu pasuje. jeden siedzi na kafe całymi dniami, a drugi nadrabia braki elementarnej edukacji. wolna wola. jak mama ci kazała iść na studia a ty wolałaś krowy pasać to nikt nie ma do cb pretensji i nie mówi co powinnaś zrobic.

Gość gość
No ale same przyznajcie, że jak się widzi takie kulfony jak "jurz" to trudno nie zareagować. Też popełniam błędy, robię byki, ale o wiele łatwiej się czyta wypowiedź ortograficznie, stylistycznie i semantycznie poprawną niż taką bez przecinków, kropek itp.

Gość gość
Autorko ty też jesteś żałosną kafeterianką więc o co Ci chodzi? Jesteś pewnie tą od dzisiejszego tematu "Ktura z was tez ma meza dresiarza kibica" hehehehe