Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poco ja ta mature pisze bejsensu zagłupich nato

Polecane posty

Gość gość

załamany jestem po matmie próbny egzamin tylko 8 punktów z polskiego zamiast ubywać słowników to przybywa ;/ juz siły niemam .

Gość gość
oblac mature i miec to wd***e . tak nastudia sie niedostane to poco mi matura

Gość gość
życie jest dod**y mogłem w ogóle nie chodzić do szkoły daremna nauka niech wymyslaka ci co maja głowe dotego mi wiedza ucieka z głowy

Gość gość
załamałem sie straciłem sens zycia mam tego dość

Gość gość
nie oblejecie matury kazdy zda, ja w tamtym roku probnej tez nie zdalam a teraz wszystko

Gość gość
dasz rade :)

Gość gość
zdasz mature nie martw sie, to tylko test na inteligencje

Gość gość
tylko to był druga próbna ;/jak zdam mam 8 książek i niewiem jak stym ruszyć to żałosne jest niemam ochoty tylko mnie to zdemotywowało wszystko , DOSC TEJ PORABANEJ SZKOŁY !!!

Gość gość
ja bylam dno wszystko zdalam, tylko wkuj sobie kilka porzadnych tematow, jesli trafisz w temat zdasz na bank

Gość gość
etam masz duzo czasu, kazdego dnia opracuj utwor, zobaczysz mordka ci sie usmiechnie,

Gość gość
jaki utwór niemam ochoty chodzić jak baran codzienie do bibioteki . Niech sie ucza posrane geniusze i tyle w temacie ja moge żrać cleb i pierdziec na tapczanie wd***e zaczynam to mieć . 4 lata nauki i jak moge na 4 punkty mature pisac no wexcie a tymbardziej ze mata to najlepsza moja strona

Gość gość
dostabniesz sie na studia z kazdymi punktami nawet najnizszymi, moze nie na najlepsze studia ale teraz wszyscy sie dostaja

Gość gość
kazdy tak gada apotem sa inzynierami architektami itp

Gość gość
jak umiesz matme to jakbys wszystko umial, chlopie ja bylam totalne dno z matmy i sie udalo, mowie ci oni kazdemu dadza zdac

Gość gość
ee watpie ortografia lezy głupich jak but i tyle , najlepiej to odpuścić se i miec to gdzieś poco mam sie starac jak tak bym niezdał ;/

Gość gość
a co bedziesz robil, nie rezygnuj z matury, mowie ci ze puszczaja kazdego, mowie ci jako ktos kto byl slaby i niejednen taki jak ja zdal, az bylam w szoku ze mnie puscili dalej

Gość gość
pojdziesz na studia tam jest fajnie i luzacko i sa dziewczyny fajne i atmosfera fajna a nie jak w gupim liceum,

Gość gość
tylko ru sie mylisz bos ty był głupi a kapujesz teraz a ja byłem sredni a niekapuje teraz czyli wychodzi ze byłem kujon i poszło wszystko w maras . pujde albo niepujde zapisałem sie jak debil skoro niezdałem matury mogłem chyba to olać tak byłem i bede niewydara i tyle

Gość gość
i tak sie kończy uczenie co stego ze sie bedziesz uczył jak tak bedziesz nieumiał