Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet miał brud pod napletkiem

Polecane posty

Gość gość
myslisz ze dziewczyny zaczna pisac a ty sie bedziesz trzepac pod ich obrzydzenie ? dziewczyny nie odpisujcie. to brudas zbok sie jara i chce sie trzepac pod wpisy ze jest obrzydliwy. smieszny jestes tlumoku. kazdy cie wysmieje c***o. xx tak tak, chcesz zamknac topik zeby jak najmniej dziewczyn uslyszalo jakimi swiniami sa niektorzy faceci w tym TY

Gość gość
no wlasnie ;/ ja pytam z czystej ciekawości jestem kobietą 22 letnią a nie jakimś zbokiem!!! Po prostu chciałam się dowiedzieć co dziewczyna zrobiła w takiej sytuacji. Ale nic nie pisze na ten temat...może to prowokacja tylko eh

Gość gość
dziewcyzny to nie prowokacja. Mnie po prostu zatkało. Nie wziełam oczywiście nic do buzi. Facet naprawdę zadbany, prysznic bierze codziennie wiem o tym, on nawet paznokcie ma zawsze idealnie obcięte. Powiedziałam mu, że jest takim zadbanym mężczyzną a tu cos takiego. Jemu zrobiło sie głupio. Nic nie powiedział. Ja w sumie nie wiedziałąm jak sie zachowac dalej. Nie chciałąm wychodzić tak nagle, ale sytuacja zrobiła się niezręczna i powiedziałam że musze już wracac do domu bo z psem musze wyjśc na spacer bo sam siediz od kilku godzin

Gość gość
ogolnie facet naprawde inteligentny, wygadany, uroczy, przystojny a tu cos takiego. Nie wiem..nie wiedział, że trzeba sie myć pod napletkiem? ten brud jednodniowy nie był...a może to jakiś grzyb nie wiem

Gość gość
piszcie dziewczyny piszcie. napiszcie jak najwiecej ze to obrzydliwe i co byscie zrobily w takiej sytuacji. zbok sobie poczyta i sie bedzie trzepal. piszcie.

Gość gość
piszcie dziewczyny piszcie. napiszcie jak najwiecej ze to obrzydliwe i co byscie zrobily w takiej sytuacji. zbok sobie poczyta i sie bedzie trzepal. piszcie. x zamknij sie juz przyglupie! Od poczatku dyskusji probujesz przerywac, sam masz brudnego k****a i wstyd ci ze ktos o tym na glos mowi, sam jestes zbokiem!!! Ohydnym brydnym syfem