Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze uswiadomcie mnie bo zwariuje

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj odbyla sie sptawa z moim nazeczonym. Sprawa z urzedu, poniewaz naduzywal alkoholu i byl agresywny. Mamy male dziecko. Ogranixzyli mu prawa do malego i nadzor kuratora mu dali. I tu zaczyna sie cos czego nie potrafie zrozumiec. Nie mowiac ze na sali rozpraw gadal niestworzone zecY ze spie do 12.00 itp. zachowywal sie nagganie, przerywal sedzinie dostal upomnienia. Po wyjsciu z sali zadzwonil do swojego ojca i powiedzial ze nic wielkiego tylko dostal kuratora a mi kazano pojsc do lekarza!!! gdzie nic takiego nie bylo w ogole!! nastepnie on dalej twierxzac ze to on jest pokrzywdzonym nagadywal do mnie ze to moja sina bo ja dzwonilam na policje, i ze ja dalej nie rozumiem. Tylko ja sie pytam czego ja nie rozumiem? myslalam ze po tej sprawie cos zrozumie a on dalej czuje sie bez winy i probuje ze mnie zrobic jakas psychiczna babe. Ja juz niewiem co ja mam myslec. Rano nie dawal mi zyc, zs to przezemnie tu jestesmy(w sadzie) i on bedzie mial przesrane a ja razem z nim.

Gość gość
Wez go po prostu zostaw i po sprawie

Gość gość
dzisiaj przed sprawa mu powiedzialam ze to przez niego bo gdyby nie to jak sie zachowywal to nie byloby nas tutaj. A on mi zaczal wygadywac ze on to dla nas ze tamto. Na walentynki poszlismy razem na kolacje a pozniej wypilismy z dwa drinki, zrobilomi sie niedobrze, bolal mnie brzuch.(synek byl u mojej mamy) w sadzie powiedzial ze ja sie napilam w walentynki!!!! masakra

Gość gość
przestan dyskutowac z idiotą i przestan z siebie robic idiotke dajac sie tak latwo manipulowac, niech sobie gada, nie rozumiem co ty jeszcze z nim robisz...

Gość gość
narzeczony? powinien to byc już dawno były narzeczony

Gość gość
Powiem wam ze zapanowal u nas spokoj i bylo na prawde dobrze, ale gdy dziziaj miala sie oddbyc sprawa wyszlo szydlo z worka, tylko nie potrafie zrozumiec tego jak takim zadufanym w sobie palantem treba byc. i macid racje to juz powinien by byly nazeczony!

Gość gość
Nie znasz nie oceniaj. Prosilam tylko o ocene sytuacji. Dzisiejszy dzien byl dla mnie iezki, a on tak mi namieszal w glowie ze trudno mi na

Gość gość
to spojzec obiektywnie. poprostu nie mam z kim o tym pogadac.