Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić z chłopakiem a nawet jeszcze nie chłopak

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy blisko że sobą ale on ciągle zachowuje się jak nastolatek ma 26 prawie, i swoich młodszych kolegów i to z nimi ciągle pije pali trawę a ja jak go proszę żeby został w domu to nie w sobotę mnie oklamal

Gość gość
Cóż - raczej poszukać bardziej odpowiedzialnego -;) A z tym co zrobić ? Raczej zostawić - 26 lat - młdosi koledzy - używki itp raczej wielkie zmiany się u niego nie szykykują w charakterze ....niestety taka prawda , aha i nie oszukuj się ,że się zmieni bo za późno się ockniesz !

Gość gość
Bo ma już 26 lat! A taki wiek już świadczy o dorosłości! A pozatym ciągle mi mówi że na już dość kolegów i chciałby tylko zemną spędzać czas a jak go proszę żeby był w domu bo ja nie przyjadę to oczywiście robi mi wielkie krzyki że nie będzie, a ostatni weeken napisał mi sms że żartował z impreza i będzie w domu oklamal mnie wyszedł upił się

Gość gość
Wiem że się nie zmieni, nie rozumiem go 2 lata zamna gonił a teraz niewie co jest ważniejsze ja czy koledzy przykre to. Wczoraj było spięcie i dziś już się nie odezwał może to i lepiej bo jak mam cierpieć to już wolę być znów sama

Gość gość
Bo wy baby byście chciały aby życie faceta sprowadzało się do z********ania na was i babrania się w obsranych pieluchach "wymarzonego" dziecka.

Gość gość
Weź koles nie p*****l !! Jesteście spóźnieni umysłowo skoro ważniejsze są zabawy i alkohol! Niż dziewczyna i to wasze p********ie

Gość gość
Napisałaś że ma 26 lat i to oznacza dorosłość a no właśnie autorko. Alkohol imprezy i inne są właśnie dla dorosłych a nie dla dzieci. Ja tam nie mam nic przeciwko gdy mój chłopak idzie na piwo z kolegami oczywiście czas spędzany ze mną jest większy bo mieszkamy razem. Sama również lubię sobie gdzieś wyjść bez niego np do koleżanek na winko i "ploteczki". W domu będzie siedział jak wam się dzieci urodzą i to też nie cały czas bo każdy ma prawo wyjść i odetchnąć. Ale jak bd mieli z 60-70 to nie martw się nasiedzicie się w domu do bólu.

Gość gość
A sorki to jak to nawet nie jest jego dziewczyna to wgl jakim prawem mu coś chcesz zakazywać. Śmieszna jesteś jakby mi jakiś koleś powiedział że mam w domu siedzieć nawet jakby mi się bardzo podobał to bym go olała.