Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Darmowe próbki mleka modyfikowanego

Polecane posty

Gość gość

Witam. Orientuje się ktoś może, gdzie w internecie można zamówić darmowe próbki mleka modyfikowanego początkowego (1) dla niemowląt? Chcę dokarmiać córkę na noc, ale nie mogę sobie pozwolić na kupowanie każdego mleka i sprawdzanie, które jej przypasuje.:(

Gość gość
Nie ma. Misisz kupowac niestety

Gość gość
No szkoda, bo takim sposobem będzie ciężko. Trudno. Dzięki za odpowiedź. :)

Gość gość
Ale przeciez i tak nie moglabys podawac dziecku kazdej nocy innego mleka wiec jaki w tym sens? :/ po jednej dawce przeciez nie sprawdzisz jak dziecko na nie zareaguje.

Gość gość
Mozna zarejestrowac sie na stronie mleka bebiko i przysla ci probki mleka do wieku dodatkowo kaszke badz kleik.

Gość gość
Aha i w rossmanie masz w saszetkach bodajze bebilon do kupienia, ostatnio widzialam.

Gość gość
W aptece możesz kupić jednorazowe butelki, juz gotowe do użycia. Ja na początku takie kupowałam bo mały był na piersi ale czasami potrzebował dojesc. Nie opłacało mi się kupić całej puszki bo w ciągu trzech tygodni zjadł może dwie porcje. Koszt takiej butelki jednorazowej to 3-4 zł. Ja kupowałam Nan Pro i raz Bebilon. Pewnie inne też można kupic

Gość pennyyyy
musisz podawac kilka dni, zeby stwierdzic czy mleko spasuje. ja teraz przechodzilam z pepti na normalne mm i tydzien trwało zanim mała sie przyzwyczaiła. były wzdęcia, zatwardzenie, szorstka skora za uszkami (mala nie miala skazy, piła pepti na kolki jako wczesniak) przeszło po kilku dniach, teraz jest ok. wczesniej tez szukalismy, wywalilismy chyba z 4 rodzaje mlek zanim jej spasowało. nie ma innego sposobu