Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam zjebany humor

Polecane posty

Gość gość

chyba będę miała okres, wpracy dziś była syzyfowa praca, miała,m nowe zadanie i myślałam, że będzie ok, ale okazało się mniej satysfakcjonujące niż sadziłam mam kolegę obok siebie, co nosi szczoteczkę do zebów, bo w domu nie myje, wkłada mi łeb w moje stanowisko i sapie męskimi wyziewami, zabiera mi myszkę od komputera i ciągle puka w ramię długopisem 'ej, ej' potem zostaje po pracy jeszcze kwadrans, choć nikt mu nie każe, nigdy nie bierze przerw i płaczem na mnie wymógl, by sobie ja moja obiadówke przełożyła o godzinę, a na koniec poszedł do domu o 17.15 i po 18tej jeszcze do nas pisał jak soboe radzimy, bo my zostalismy na zmianie do 19tej k****, jak ja nienawidze takich ludzi....

Gość gość
jakby mi nikt nie kazał, to bym dłużej nie została nigdy i bym na bank nie pisała kończe swoje, wracam do chaty i tam mam swoje sprawy do załatwiania potem tacy ludzie mają żony, dzieci i na całą rodzinę w******** bo forma jest wazniejsza od treści nie pogadasz o muzyce, o kwiatkach, o zwierzakach, o gotowaniu, o czymkolwiek bo koleś sam agresywnie mnie przekonywał, ż emożna ładne mieszkanie za 600zł znaleźć, k****, zalezy kto co za ładne uznaje, już sobie wyobrażam w jakim on syfie zyje;-/ zero potrzeb, zżera tą wyplatę? bo ja np. płacę 1300 za mieszkanie i jestem szczęśliwa. I tam mam to tzw wszytsko, czyli czystosć, estetyke, piekarnik, płyte indukcyjną, nic na gaz, normalne mieszkanoe, w którym czuje się jak w domu, a nie jak wieczny student i kloszard. k******.jaki mentalnie jałowy koleś.

Gość gość
dlaczego nie chcecie o tym rozmawiać?

Gość gość
pocieszcie mnie, bo źle mi dziś jak cholera;-/

Gość gość
bo nas to c***j obchodzi k****a rozumiesz zje6ana szmato

Gość gość
kwalifikujesz na oddział zamknięty, przyj***łbym ci haloperidol z midazolamem to może byś się ogarnęła

Gość gość
ale dlaczego?

Gość gość
up

Gość gość
poszukaj sobie przyjaciol :D

Gość gość
????

Gość gość
elo też mam dzisiaj zly humor, okres sie zbliza :) czujesz sie jak w domu na wynajetym? Ok. ale Ja wolalabym jak twoj kolega placic za wynajem i zyc w srednich warunkach niz 1300 i miec luksus

Gość gość
a co was obchodzą jej pieniądze. niech sobie płaci ile chce."koledze" z pracy sugeruję jakiś wymowny prezent, jak nowa tubka super odświeżającej pasty do zębów (mnie by to upokorzyło oczywiście myję je w dom) która da mu do myślenia. co do godzenia się na nadgodziny to już twój problem..asertywności nikt się za ciebie nie nauczy :)

Gość gość
dzieki za wsparcie, hehe, to nie byly nadgosziny szczerze mowiąc... nie wiem czemu budzi to taki szok, że ktoś chce życ ladnie, nie wiem o co wam chodzi, serio, ja jestem szczesliwa, bo chce czuć się jak w domu, piec ciasto, ladne panele na podlodze i normalna wanienkę to nie jest luksus, tylko warunki NORLAMNE, ale widze, że pojmowanie normalnych warunków jest róznę dziwię wam się, że w 21 wieku za norme uznajecie grzejnik na gaz, brudne plytki do gotowania i obrzydliwe wykladziny w śmierdzących kamienicach