Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie uwlolnic

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie Panie / Panów. Opowiem wam moją historie abyści mogli doradzic lub pomóc mi w pewnej sprawie. Otóż jestem młodą mamą (19) lat. Mój synek ma skonczone dwa latka. Jego ojciec z ktorym bylam rok przed zajsciem w ciaze wydawal sie byc tym jedynym (pewnie kazda z was to przechodziła) jednak szybko okazalo sie ze bylo inaczej. Bił mnie (nawet w ciąży) zdradzał ( z nimby koleżankami dodam ze w naszym łózku gdy ja bylam na patologi ciąży) i wiele wiele innych ..Nie mogłam od niego odejsc jednak spotkanie penego mężczyzny pomogło mi w tym z dnia na dzien czułam sie lepiej psychicznie i fizyccznie więcej chęci do życia itp. Spotykalismy się prawie codziennie , pózniej zaczęło sie nocowanie u niego w domu itp . po mies zamieszkalismy razem. Przez 2-3 mies zmienil sie nie do poznania bylam dla niego najwazniejsza ja i moje dziecko..jednak pozniej..zawsze mial problemy z paleniem trawy wiec koledzy widzac ze sie zminia zaczeli wywoływac na nim ogromny wpływ wiec palil coraz częsciej pozniej wychodzenie niby na godz wracanie w srodku nocy..a nie dawno doszlo nawet do podniesienia na mnei ręki zaczęłam sobie tłumaczyc ze to moja wina bo ja zaczęłam a on poprostu sie bronil dzis bylam na pogotowiu okazalo sie ze mam zlamany noc i czeste zawroty głowy.byl ze mna udawal ze sie martwi , naszczescie dziecko bylo u swojego taty gdy wychodzil z domu poprosilam by szybko wrocil bo boje sie ze moze mi sie zakrecic glowie i moge zemdlec a dziecko jest..oczywiscie wyszedl 3 godz temu i go nie ma.pracy nie mam nie chodze do szkoly z przyjaciółką kontakt tez urwalam bo jej nie lubił...niewiem jak wyjsc z tego zwiazku boje sie ze nie dam sobie rady , ze bez niego nie bedzie to samo ... pomozcie prosze

Gość gość
dziecko, zwróć się z prośbą do rodziców, jestes młodą osobą i całe życie przed tobą, wróć do szkoły, znajdź pracę, zostaw tych bokserów, jeszcze znajdziesz miłość

a co twoja mama ? Masz rodzicow ? Z czego sie utrzymujesz?