Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasytuacja

Powrot do formy po cesarce

Polecane posty

Gość takasytuacja

Witam, mam pytanie. Po jakim czasie od cc zaczynalyscie cwiczyc? I ile czasu potrzebowalyscie do powrotu do wagi sprzed? Kiedy wasz brzuch wrocil do normy? Pytam kobiety ktore nie karmily piersia

Gość gość
6miesięcy nim ćwiczenia. waga około 8-12 a brzuch 8. nadwagi było 18 w ciąży przytyłam 33

Gość gość
brzuch długo był miałam 98w pasie a w ciąży 130ale dziecko duże 4700

Gość gość
a ja płaściutka wróciłam do domu ze szpitala:) Miałam tylko 1,5 kg więcej niż przed ciążą, które zgubiłam w 2 tygodnie, ale karmiąc piersią. Przez miesiąc skóra na brzuchu była jakby wodnista, ale sam brzuch płaski. Po tym czasie skóra powróciła do swojej jędrności. W ciąży przytyłam 11 kg.

Gość gość
3 miesiace i wazylam tyle co przed ciaza, niestety brzuszek nadal jest okropny :( a juz minelo 5 miesiecy. dwa miesiace po cc zaczelam chodzic na aqua aerobik i kijki.

Gość gość
ja od zawsze miałam nadwagę, w ciąży 15 kg wróciłam ze szpitala i po 10 dniach zostało mi 3 kg :) ćwiczyć zaczęłam niedawno-bo gdy 1 raz ćwiczyłam dostałam krwotoczną miesiączkę i się wystraszyłam, 2 raz to zaczęłam, ale jakoś tak wyszło że po tygodniu przestałam, i teraz mam 3 podejście