Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z tatuażem

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie od 1,5 miesiąca z pewnym chłopakiem. dzisiaj był u mnie i zgadaliśmy się na temat tatuaży. Ja wyraziłam swoje zdanie ze jestem przeciwna takiemu ozdabianiu ciała, ze mi sie to nie podoba, ze jest to zbyt popularne i jakoś tak samo ze mnie wyszło ze juz każdy wieśniak sie tatuuje. po czym on mi wyznał ze 3 dni temu zrobił sobie tatuaż. Wpadka po całej linii. Myslicie ze to wpłynie na naszą znajomość?

Gość nie rozumiem Cię skoro
tatuaże Ci się nie podobają i uważasz, że każdy wieśniak się tatuuje, to chyba tatuaż u Twojego faceta też Ci się nie podoba i Ci przeszkadza? czy z racji tego, że go lubisz zmienisz nagle zdanie na temat tautaży?

Gość gość
mam takie same zdanie o tatuazach jak ty. Ale spotykam sie z dziewczyna, ktora ma tatuaz, nikt przeciez nie jest idealny.

Gość gość
Ktoś tutaj ma problem z czytaniem ze zrozumieniem. Po pierwsze nie jest jeszcze moim chłopakiem, po drugie problem nie tkwi w tym ze on ten tatuaż ma bo skoro juz go zrobił to przeciez nie zrezygnuje z niego przez taki szczegół. Moja obawa dotyczy tego jak on mnie odebrał, czy zniechęcił sie do mnie czy poprostu przyjął ze takie mam zdanie na ten temat i tyle, nic poza tym

Gość gość
Na pewno poczuł się niezręcznie

Gość gość
Popełniłam nietakt, ale skąd miałam wiedziec ze on lubi tatuaże a co więcej ze sobie zrobił. :( Jak sie jutro nie bedzie odzywał to bedzie znaczyc ze o to mu sie rozchodzi

Gość gość
Znam ten ból. Ja kiedyś tez sie rozpędziłam w temacie tatuaży z tym ze wiedziałam o tym ze moja sympatia- potencjalny przyszły chłopak posiada taką ozdobę i po mimo to mowiłam ze tatuaże są blee. nie przejmuj sie, kazdy ma prawo mieć swoje zdanie

Szkoda tego faceta, musiało mu się z***biście "miło" zrobić.

Gość gość
Ja w ogóle nie mam w zwyczaju nazywać ludzi wieśniakami. Żeby uniknąć takich wpadek wystarczy trochę dyplomacji, no i kultury.