Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbita188

Czy to bedzie miało sens?

Polecane posty

Gość rozbita188

9 miesiecy temu zerwalam z chlopakiem, on nadal mnie kochal, ale ja juz przestałam byc szczesliwa, mimo tego, ze czulam cos nadal. przez ten czas nie dawalam mu az takiej nadzieji na zejscie, bo sama nie chcialam, a on liczyl na to ze jak wyjade na studia do jego miasta to sie zejdziemy. Ostatnio chcial do mnie przyjechac..ale zaprzeczylam,zakazałam..powiedzialam ze to skonczone i tyle.Powiedzial mi, ze on am dziewczyne od dwoch miesiecy, ze nadal mnie kocha, kocha mnie i ja tak samo. przyznal sie ze poniekad jest znia bo nie ma kogo bzykac, ale ze ja mu jestem przeznacozna.Potem dostalam wiadmosc w kotrej napisal , ze jestem klamczucha, brzydzi sie mna , gardzi moimi rodzicami(nigdy ich nie lubil) i dobrze, ze trafil na ta swoja Dominike oraz zebym mu dala spokoj jak nie cche sie z nim widziec. DOdal ze z dominika kocha sie z miloscia a ze mna sie ******* to mnie zranilo, bo ja stracilam z nim dziewictwo, bylam naprawde zakochana. potem dostalam wiadomosc , ze mnie bardzije kocha i to ze mna cche sie ozenic i miec trojke dzieci.. nie wiem co o tym myslec.. On chce abym walczyla o te studia w jego miescie.. ale czy to ma sens? czy on jest wart tego? bo ja nie zabardzo chce z nim byc po tym wszystkich co uslyszalam./ nie wiem czy byłabym szczesliwa.. problem w tym , ze 9 miesiecy temu gdy ostatni raz sie kochalismy zaszlam w ciaze, teraz powinnam rodzic,i on nic o tym nie wiem.Gdyby wiedzial, chyba by sie ucieszyl, i chcialby ze mna stworzyc rodzine, a ja nie jestem pewna czy tego chce mimo ze bedziemy miec juz niedlugo razem dziecko,co robic?Powiedziec mu o dziecku? Ze bedzie mial synka? gdy z nim zrywałam, nie wiedzialam, ze jestem w ciazy. Obecnie mam 18 lat on 22

Gość gość
Nie wiem czy to prowo czy nie. Zakładając że nie.... to chłopak nie jest wartościowy. Pamiętasz? Ma dziewczynę, i nie dość że traktuje ją przedmiotow (tylko d bzykania się) . Oszukuje ją i Ciebie. Ma 22 lata. Szczeniak i tak się zachowuje. Dziecko w drodze? Złóż o alimenty gdy się urodzi. Sama je nie spłodziłaś i nie liczyłabym aby chłopak dostał olśnienia i nagle stał się przykładnym partnerem i tatusiem. Lepiej jest być samą, dojrzeć do faktów jakich szukasz w przyszłym partnerze życiowym niż za wczas wychowywać swoje dziecko i....niedojrzałego partnera. Twoje życie i Twój wybór. Ja bym kopnęła w dupsko i tyle. Ale ja, to nie Ty. powodzenia :-)