Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niekończące się przeziębienie

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 19 tygodniu ciąży,od miesiąca nie mogę dojść do siebie.Zaczęło się od bólu gardła i migdałów,robiłam sobie syropy z czosnku,miodu i cebuli,brałam prenalen,Tantum Verde.Przeszło na 2 dni,zaatakowało mi zatoki i tak przez kilkanaście dni,a teraz zatok przeszło mi na krtań.Nie mam już siły,idę dziś do lekarza,ale boję się,że się skończy na antybiotyku.Boje się też,że ta niekończąca się infekcja zaszkodzi dziecku.W poprzedniej ciąży udało mi się ustrzec,a teraz nie.Jak było u was?

Gość gość
Antybiotyk mniej Ci zaszkodzi od tej choroby. Ja tez bralam w 18 tc i urodzilam zdrowe. To drugi trymestr wiec sie nie boj wziac cos mocniejszego.moze o siebie nie dbaz. Gola glowa niedoubrana moze rano glowe myjesz wychodzisz na powietrze z gola glowa mimo ze niedoleczona. Jesli tak robisz to antybiotyk tez nie pomoze.

Gość gość
no właśnie najgorsze jest to,że dbam o siebie

Gość gość
Jeśli zależy wam na zdrowiu zapraszam do sklepu Zdrowe Powietrze. Sprzedajemy oczyszczacze powietrza najwyższej klasy. Dzięki oczyszczaniu i jonizowaniu powietrza ograniczymy alergeny oraz bakterie i wirusy unoszące się w powietrzu dzięki czemu możemy złagodzić lub zapobiec skutkom alergii, uchronić się przed przeziębieniem czy chorobami skóry. Więcej o naszym oczyszczaczu przeczytacie na na naszej stronie, zapraszam http://zdrowepowietrze.pl/.

Gość gość
Lekarz przepisze antybiotyk dla ciężarnych i karmiących i po kłopocie. Duomox na przykład. Lepiej to wyleczyć, bo niedoleczona infekcja może być groźna dla płodu!