Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża zrobił ze mnie wrak

Polecane posty

Gość też wrak
ja nie wymiotowałam w ogole a i tak jak ten wrak :P a do tej wg której mam nasrane w głowie - BO? Masz jakiś problem z tym? Czy żal d**e ściska?

Gość gość
ja mam zęby bardzo podatne na próchnicę- myję kilka razy dziennie, nitkuję min 2x, płyn do płukania zużywam jeden na tydzień, chodzę do dentysty, a i tak się psują. wizualnie ładne, ale plombę mam praktycznie w każdym zębie. co by się stało w ciąży, to nawet nie chcę myśleć- wszystkim moim koleżankom posypały się zęby po ciąży, a są to osoby, które raczej nie miały problemów z zębami. a co do siwienia, to mój kolega stracił nogi pod kombajnem- osiwiał w jednej chwili, a był dzieciakiem. ciąża i poród- stres, ból, szok, wysiłek całego organizmu, mnostwo kobiet siwieje wtedy.

Gość gość
zębów można nie myć przez całą ciążę a i tak mogą być zdrowe, zależy od organizmu chodzi o to, że dziecko "wysysa" z nas wszystko, co najlepsze (witaminy, minerały budulec itp.) i to jest widoczne najpierw z zewnętrznej strony czyli zęby, włosy, skóra i tyle jestem w ciąży i na pewno nie zamierzam szczotkować zębów 5x dziennie bo to paranoja jak dla mnie

Gość karolina987
Ja po ciąży musiałam założyć licówki, bo zęby się nie popsuły ale zrobiły się szare, DOSŁOWNIE szare :( Trochę kasy w to zainwestowałam, ale nie żałuję, bo trafiłam do dobrego gabinetu (jeśli ktoś z Wawy, to polecam! www.fabdent.pl/) i mam teraz ładny uśmiech, ładniejszy nawet niż przed ciążą, a zawsze dbałam bardzo o zęby...