Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ragatka

Czy mój facet to psychopata?

Polecane posty

Gość ragatka

Wczoraj doszło między nami do ostrej kłótni w trakcie której on złapał mnie za rękę i ugryzł. Tak po prostu. Nie wiem co o tym myśleć.

Gość gość
Kocha, to i gryzie! :D

Gość ragatka
Ale to nie było w formie żartu czy coś. On zwyczajnie dostał furii.

Gość gość
idź na badania, może miał wściekliznę:D ale coś zdaje mi się, że to psychicznie chory cham! :D

Gość gość
musiał rozładować napięcie, następnym razem Cię uderzy!!!!

Gość ragatka
Tego się właśnie obawiam. To już nie pierwsze jego dziwne zachowanie.

Gość gość
następnym razem przywal mu gazetą i powiedz 'siad!'

Gość gość
Jak Ci na Nim zależy zaproponuj terapię a jak zaprzeczy problemowi to wiej póki czas!!!!!

Jakiś debil który urwał się z wariatkowa :o Normalny facet wyciąga broń.

Gość gość
Hahahahaha :-D powinni go w kaftanie wyniesc.P*****lnięty i to grubo.

Gość gość
rzuć mu patyk i powiedz aport

Gość gość
Nie, to nie psychopata. On jest psychicznie chory, też znam osobę która się tak samo zachowuje, gryzie. Ale nie wiem, jaka to choroba, bo ta kobieta terroryzuje całą rodzinę od lat i nie była u żadnego lekarza. Twojemu chłopakowi jest potrzebna pomoc psychiatry, inaczej będzie robił piekło.

Gość gość
zwyczajny kretyn ubiłabym za taki debilizm.

Gość gość
typowy dureń, znam takich. Mnie dorosły facet w bójce ugryzł w rękę. Dostał plombę w ryj i się przewrócił. I taki jest właśnie twój facet, czyli idiota, furiat, a lekarstwem dla niego strzał w pysk.

Gość gość
"gość typowy dureń, znam takich. Mnie dorosły facet w bójce ugryzł w rękę. Dostał plombę w ryj i się przewrócił. I taki jest właśnie twój facet, czyli idiota, furiat, a lekarstwem dla niego strzał w pysk". Czyli jednym słowem Ty tez nie jesteś od niego lepsza i kwalifikujesz się na leczenie psychiatryczne razem z nim. Autorko, on wymaga natychmiastowej pomocy fachowca. Takie zachowanie tej kobiety którą znam, uniemożliwia rodzinie normalne życie. Tak trwają od lat, bo nie mają siły zaprowadzić ją do lekarza.

Gość gość
czyli jestescie w zwiazku?

Gość ragatka
Kulturalny, normalny facet nie powinien się zachować, ja go nie ugryzłam, tylko mówiłam że jest patałachem i impotentem tylko dla zabawy, ciekawa byłam jak długo wytrzyma, wytrzymał tylko 11 dni i od razu taka furia. Jeszcze mnie obraził że jestem złodziejką, bo mu wyjęłam z portfela 300 zł, w głowie mi się nie mieści że mógł się tak zachować, istny burak! :-O

Gość wnerwionaa
a moj rzucil we mnie tasma klejaca, nie trafil, ale sam fakt jak mu nerwy siadaja. I widze ze wnerwiony od niedzieli lazi ale nie powie o co mu chodzi, duren jeden. A jak sobie opis psychopoatow poczytalam to bardzo duzo punktow pasuje. Z zewnatrz wyglada jak ideal, kariera, w pracy mily dla ludzi, zawsze sie z dziecmi bawi itd n p to ,,rodzaj poczucia humoru na jaki go stać to sarkazm, cynizm, mówienie o kimś z przekąsem i szydzenie z innych. Często jawnie wyśmiewa kogoś, żeby po chwili powiedzieć, że to był tylko żart.''