Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milencia11

Akcesorja

Polecane posty

Gość Milencia11

Czesc, chce kupić dla jeszcze nienarodzonego synka koleżanki jakise akcesoria do pielegnacji - myslalam nad jakims zestawem, polecacie cos konkretnego? na allegro jest tego cala masa, sporo jest prodkutuw firmy Beaba i nad nimi sie glownie zastanawiam, ma ktos z was takie cos, taki zestaw?

Gość Justann
AKCESORIA :)

Gość Justann
Tej firmy nie znam, więc się nie wypowiem. A co do prezentu: nie łatwiej spytać koleżanki> co by jej się przydało? Z kosmetykami to niestety często też jest tak, że nie wszystkie nam (dzieciom) pasują, więc nie wiem czy ma sens kupowanie czegoś niesprawdzonego. A z rzeczy, które na pewno się przydadzą: pieluchy jednorazowe (niekoniecznie najmniejszy rozmiar, bo dzieci dość szybko przechodzą na większe, a tych małych pewnie jeszcze dostanie), i chusteczki nawilżane.

Gość Milencia11
No ona mi powiedziala, ze zestaw chce :) Troche o tym Beaba czytałam i wygladaja na fajne, ale nie znam sie, dlatego pytam :)))

Gość gośćiówa
Czesc, ja uzywałam, a wlasciwie to uzywam takiego zestawu. Beaba ma wszystko co bedzie potrzebne twojej kolezance - termometr, grzebien, szczotke i nozyczki:)) Jak dla mnie jest ok, dodatkowo masz z tego koszyk ktory mozesz uzyc potem do czegos innego.

Gość gość
Akcesorija :D