Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja narzeczona często mówi że jej nie kocham

Polecane posty

Gość gość

że nie chcę z nią być. Miewa napady zazdrości. Przez co mnie do siebie zniechęca. Seksu prawie nie ma bo po prostu mnie stresuje i nie rozumie tego. Jak ją przekonać że to co mówi jest nie prawdą?

Dobre do złego ciągnie. Taka chemia. Olej ją. Szukaj kogoś kto będzie tobie kolegą, a nie batem.

Gość gość
ona nie jest zła. Kochamy się owszem ale ona jest bardzo niepewna siebie i brak jej poczucia własnej wartości. Tylko tyle. Nie wiem jak ją przekonać po prostu

Masz 16 lat i jesteś zakochany - po prostu. Życie to coś więcej aniżeli miłość... życie to - czar z kimś, kto ten czar odwzajemnia. Nie ograniczaj się.

Gość gość
mam 32 lata.

Gość gość
ja wiem że ona mnie kocha i to bardzo była zdradzana wcześniej i nawet po 4 latach bycia razem nie do końca mi ufa

Gość gość
te co tak nie ufaja i takie niedowartosciowane sa, to bardzo lubia jak ktos inny je dowartosciuje. Wiem co mowie, przerabialem to z byla. Ciagle mi cos wmawiala i myslalem, ze sama jest swieta. Ale okazalo sie, ze to zwykla szmata.

Gość gość
jej jestem pewny nawet z koleżankami się nie spotyka. Tu gdzie mieszkamy nikogo nie zna i siedzi w domu odkąd straciła pracę. A wiem że jest w domu bo obok mieszkają moi rodzice oboje na emeryturze więc i oni są w domu

Gość gość
skoro tak mowi znaczy ze ma powod zeby tak myslec moze okazujesz jej za malo uczuc

Gość gość
staram się jej okazywać. Ale może źle to robię. Całuję przytulam o pracy zawsze wracam do domu, jest rozmowa wspólne oglądanie czegoś. Rzadko może wychodzimy i nie dostaje prezentów ale wiadomo że tak będzie skoro jest jedna pensja

Gość gość
hmmm mam podobnie tez potrafie partnerowi rzucic ze mnei nie kocha.. kobietom chyba nie dogodzi :D

Gość gość
owie tak czasem dlatego bo kiedys byl wobec mnie okropny ,mimo ze potrafil okazywac uczucia..

Gość gość
wiesz co jest najlepsze w takich wypadkach? Rozmowa! zapytaj sie jej dlaczego uwaza ze jej nie kkochasz, czy moze zle jej to okazujesz, czy czegos jej brakuje w zwiazku.

Gość gość
mówi żebym jej to udowodnił ale nie mówi jak.