Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolline19

Pay Trade

Polecane posty

Gość carolline19

Pay Trade International Club jest to ekskluzywny Klub Biznesowy. Dzięki współpracy z renomowanymi firmami Pay Trade dla swoich Klubowiczów oferuje rozwiązania z branży prawnej, podatkowej oraz księgowej. Wtajemniczeni będą wiedzieć o co chodzi. A mi chodzi głównie o to, żeby zdobyć opinie na ich temat. Korzystaliście? Inwestowaliście?

Gość Wujekzou
Ja korzystam nadal :-) Bardzo dobra organizacja, duży dostęp do rynku- można na prawdę rozwinąć się w biznesie - w internecie mało informacji można znaleźć, i nie wiem jaki jest tego powód, ale polecam kazdemu- bez dwóch zdań, najlepsza tego typu organizacja :)

Gość Wujekzou
Ja korzystam nadal :-) Bardzo dobra organizacja, duży dostęp do rynku- można na prawdę rozwinąć się w biznesie - w internecie mało informacji można znaleźć, i nie wiem jaki jest tego powód, ale polecam kazdemu- bez dwóch zdań, najlepsza tego typu organizacja :)

Gość nina0921
Można naprawdę sporo zarobić - zwłaszcza, że zysk jest nieograniczony. Im więcej się inwestuje tym więcej się zarabia - proste. Naprawdę warto w to wejść, bo żadna inna inwestycja nie oferuje takiej stopy zwrotu.

Gość gość
Reklamę róbcie gdzie indziej, bo widzę, że z jednego ip jest pisane. Bajo

Gość amelkaaaaaa
Polecam wybrać się na Golden Day One - jest to kilkugodzinny business lunch, gdzie można zapoznać się z działalnością klubu. Warto też wspomnieć o tym, że Pay Trade płaci największą prowizję za polecenia.