Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o takiej spodnicy na ciaze

Polecane posty

Gość gość
ja bym się w tym czuła okropnie.

mam taką jeansową mało w niej chodzę bo teraz było zimno i bałam się że mnie przewieje ale generalnie jest bardzo wygodna i fajna

Gość gość
Jezu, zero stylu, kiczowate badziewie dla ciezarnej nastolatki-lolitki i ekshibicjonistki :o

Gość gość
jak ktoś lubi spódnice to fajna, zwłaszcza na wiosnę. Ja jednak stawiam na spodnie - bardziej uniwersalne.

Gość gość
Ja uważam , ze jest bardzo fajna. A te ktore piszą, ze jest inaczej wyglądają w ciazy jak hipopotamy i dlatego nie mogą sobie na taka pozwolić... Taka jest prawda

Gość gość
no wlasnie w tej spodnicy to jak hipopotam sie wygląda, ludzi gdzie wy hodujecie te brzuchy, zadnej odziezy ciązowej nie kupowałam, bo miesciłam się tylko +1 rozm wyżej , ladnie modnie i wygodnie

Gość gość
spodnie też fajne ale raczej tak po domu. Też się boję kupować ubrań przez neta ale dziś kupiłam ponczo na wiosnę bo na kurtkę szkoda mi kasy na tak krótko, w sklepach nie znalazłam ani jednego poncza a na ryneczkach teraz taki martwy sezon. Mam dwie skórzane kurtki, jedna z naturalnej skóry a druga to taka marynarka bardziej, ale żadna już się na brzuchu nie zapnie więc pomyslałam o ponczo. Może ma któraś z Was?

Gość gość
bluzkę czy sweterek można bez problemu kupić w normalnym sklepie ale już w spodniach jeansach normalnych wygodnie nie jest na pewno. No chyba, że ktoś lubi jak mu krok zjeżdża do kolan a przy schyleniu się widać pół tyłka to co innego.

Gość gość
Spudnica jest skopo, tylko ja ubrałbym bluzkę na nią, bo tak wygląda śmiesznie, a jak coś założysz na wierz, to będzie wyglądać normalnie. Nie wiem jaki rozmiar nosi ta osoba, która nosiła + 1... Bo wątpię, że osoba nosząca 36/38 w ciąży może ubierać tylko o rozmiar większe spódnice czy spodnie. Bzdura. "Góry" (bluzki, sweterki, itp., koszule) kupowałam w "normalnych" sklepach, czasami rozmiar większe niż przed ciążą (zależy od kroju), ale nie wyobrażam sobie nie mieć ciążowych spodni, a teraz można kupić wszystko - z wierzchu wygląda jak normalne spodnie (materiałowe czy jeansy) a mają pas ciążowy, który i tak się zasłania bluzką, ale nic nie wychodzi, nie odsłania się.

Gość gość
Oczywiście miało być "spódnica"!

Gość gość
Ja przed ciążą nosiłam rozmiar 38, spodnie biodrówki, ja nie wiem, gdzie miałabym w nie włożyć brzuch ciążowy, zwłaszcza, że przytyłam prawie 20 kg i większość właśnie w brzuch. Później chodzą panie z wylewającym się brzuszkiem z ciuchów. Można kupić - jak ktoś wyżej napisał - ładne ciążowe rzeczy, które z zewnątrz nie wyglądają na "ciążowe" (miałam np. dopasowane rurki) tylko są odpowiednio uszyte (pas).

Gość gość
Fajne spodnie i spódnica tylko bluzka nie do srodka

Gość gość
Ja jestem w 27 tc i ważę tyle co przed ciążą ale nie wyobrażam sobie chodzić w normalnych spodniach. Mam 3 pary jeansów z panelem na brzuch (jedne kupiłam nowe, 2 z ciucha) i wyglądają jak normalne spodnie, 2 pary to rurki. Normalne, jak ostatnio założyłam, mogę nosić tylko pod brzuchem i co za tym idzie, zaraz się zsuwają. To męczarnia.

Gość gość
ta spódnica jest okropna, te spodnie tez, t guma to az po same cycki

Gość gość
spódnica tragedia - tylko leginnsy i fajna tunika

Gość ucijuuuuuu
brzydka, zero stylunie kupilabym

Gość gość
Jak spUdnica to ok.

Gość gość
Spodnie są ok ale spódnica straszna. Jest tandetna, byle jaka, kiczowata- jak z małomiasteczkowego ryneczku. Można kupić fajne spódnice ciążowe. Ta pokazana przez autorkę jest do niczego