Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia2608

ilość seksu w związku

Polecane posty

Gość natalia2608

Będąc w związku ile razy średnio w ciągu tygodnia uprawiacie seks? Przy tym jak długo jesteście już ze swoimi partnerami?

Gość gość
Długo i sex codzienny.Moja mi się nigdy nie znudzi.Lubię dużo i mocno.Do południa dowalam ręką.Mam 55 lat :)

Gość gość
To pytanie było już chyba z 1000 razy. I ciekawe że zawsze pytają "ile razy na tydzień", podczas gdy prawdziwa kobieta spytałaby "ile razy w ciągu miesiąca" Ale ty prawiku gimbazjalny pewnie nawet nie rozumiesz, dlaczego :P

Nie jestem z gimnazjum. Jestem już 6 lat w związku i uprawiam seks. I niestety nie rozumiem błędu w pytaniu o tydzień jak dla mnie ktoś może odpowiedzieć ile razy w miesiącu - to był jedynie przykładowy wyznacznik. A jeśli obrażasz mnie ponieważ sobie coś wyimaginowałeś to pokazujesz tylko swój niski poziom.

Gość gość
wiem że nie rozumiesz, bo nie jesteś kobietą i nigdy nie dostałeś ciotki, więc wydaje ci się że każdy tydzień w miesiącu jest taki sam :P

Hahaha dobre! Wyraźnie napisałam średnio a więc z całego miesięca można obliczyć średnią tygodniowa dla Twojej wiadomości. Widocznie za mało chodziło się na matematykę do szkoły? :( a może jesteś z podstawówki i zwyczajnie nie miałeś jeszcze obliczania takich rzeczy. A może jesteś zwykłą dewotką która boi się bliskości ze swoim facetem kiedy ma okres i pozwalasz brać się tylko po ciemku w jego urodziny? Ojej współczuję!

Gość bebevb
doskonały komentarz!

Gość zamężnaaaa
5,6 x w tygodniu 5lat razem (3lata po ślubie)

Gość gość
2,72 w okresie

Gość pomaranczowaPomarancza
Tak 3 4 razy w tyg.To zależy czasami 2 razy w tyg.

Gość pomaranczowaPomarancza
A i jesteśmy ze sobą 2 lata i 7 miesięcy

Gość gość
gościu, ale 2,(72) czy 2,7(2)? to znacznie zmieni moje statystyki.

Gość gość
Haha, piertolisz, jestem facetem z prawie 20letnim doświadczeniem w związkach z kobietami i mogę zagwarantować, że żadna z moich czterech partnerek dewotką nie była. A mimo to tylko jedna chciała uprawiać seks w czasie okresu, i nawet z nią częstotliwość współżycia w tych dniach znacząco spadała (spotykaliśmy się w weekendy i pieprzyliśmy kilka razy dziennie, a kiedy miała okres to najwyżej 2 razy na dobę). Moja obecna ma obfite krwawienia (ginekolog kazała jej odstawić tabsy anty) i w związku z tym co miesiąc co najmniej przez 6 dni (a bywa że i 8-9) nie dopuszcza myśli o penetracji.

Gość gość
ja jak mam okres,to tampon i seks analny. takze 7x w tyg. czasem wiecje,bo np. 3x w ciagu dnia,zalezy jaki dzien.W każdym bądź razie,jestesy na etapie mega zauroczenia,więc moglibysmy non stop. Półtora roku razem.

Super sama miałam bolesne i obfite okresy a jednak potrafiłam normalnie odpowiedzieć na takie pytania bez obrażenia innych i nadal podkreślam że z miesiąca można obliczyć średnią więc czy spytałabym o miesiąc czy o tydzień to nie robi żadnej różnicy bo nikt sobie nie wybiera konkretnego tygodnia tylko zwyczajnie wyraża średnią z kilku tygodni. Tobie po prostu brakuje podstaw matematyki.

Gość gość
2,(72) w ujęciu miesięcznym przyjmując ze miesiąc to 3o dni.

A poza tym nie wspomniałam tylko o zwykłym seksie. Można uwzględnić oralny - w robieniu dobrze dla mężczyzn okres nie przeszkadza oraz jest jeszcze seks analny.

Gość gość
tylko jeden się pokapował, ale imbecyle tu piszą, niby statystyki robi a nie wie co to 2,(72)

Gość gość
gościu, oświeć mnie :)

Gość gość
2 i 3 w okresie tygodniowo

Gość gość
Mnie tego w podstawówce uczyli, teraz w gimnazjum są wyższe standardy najwyraźniej. Pewnie dopiero na studiach wykładają co to okres.

Gość gość
w zwiazku to mam co pol roku 5-c razy bo moj pracuje w norwegi,ale mam dwuch kochankow to na zmiane jestem rznieta prawie codziennie,i jest mi z tym super

Gość gość
nie będę rozmawiał z ignorantami :) pozdrawiam Pana Kacapa :)

Gość gość
To co Natalia2608 już wiesz co to okres liczby?