Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Limonka22

Skąpe nieregularne miesiączki :(

Polecane posty

Gość Limonka22

Cześć kochane ;* ostatnio zaczęłam sie martwić ze moje nieregularne miesiączki mogą się przyczynić do problemów z zajściem w ciążę. Puki co nie chce miec dziecka ale za 2-3 lata tak. chodzę od 17 roku życia co parę miesiecy do gina juz miałam 4 lekarzy aktualnie ma 22 lata, cały czas mi dają jakies leki... brałam antykoncepcyjne yasmin, diane, potem luteine itp.... Po lekach przez pare mies jest ok (chodź miesiaczki są bardzo skąpe) po paru msc znow nie mam miesiaczki ide do gina i od nowa daje mi leki :( bylam w szpitalu na badaniach wykryto u mnie PCOS( zespół policystycznych jaajników ) lekarz w szpitalu powiedział mi ze mogę miec problemy z zajsciem w ciążę i to nie male. Poszłam z wynikami do mojej ginekolog i ona mi powiedziała ze nie widzi u mnie tej choroby, potem byłam się skonsultować z innym lekarzem, powiedział ze nie ma co sie martwić na zapas;( dziewczyny co ja mam mysleć....komu ufać :( Tez macie takie przykre doświadczenia ? Jesli macie lub miałyście nieregularne miesiączki napiszcie coś na ten temat..macie problemy z zajściem w ciąże ?

Gość gość
Puki jesteś młoda musisz szybko zaciążyć i nie będzie problemu.

Gość Limonka22
tak byłoby najlepiej ale nie bardzo mam warunki, chodz jak by sie okazało ze jestem w ciąży to bym nie płakała ;) od czasu do czasu bywa tak ze mąż konczy we mnie, 1-2 razy w miesiącu. Ale jak narazie staramy sie uważać

Gość gość
Uważać to możesz na przejsciu dla pieszych,a w d*****niu nie ma reguł.