Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DellaBonna

Świetny fotograf Kujawy Pomorze i Mazowsze

Polecane posty

Gość DellaBonna

Mieszkam we Włocławku, niestety tutaj lipa jeśli chodzi o dobrych fotografów. Znacie dobrych fotografów z kujawsko-pomorskiego oraz mazowieckiego? Czekam na wasze sugestie. Oczywiście szukam fotografa do ślubu.

Gość gość
Może Piotr Krajewski? Nic innego mi nie przychodzi do głowy.

Teraz większość fotografów robi zdjęcia nie tylko w swoim rejonie zamieszkania, więc szukając dobrego, nie ma się co ograniczać do swoich okolic.

Gość gość
Ten Krajewski to ze studia Dexlab, dobrze kojarzę?

Gość Sandrella
A Krajewski byłby w stanie przyjechać do Warszawy ? Wiecie coś na ten temat ? Nie ukrywam,że spodobały mi się jego zdjęcia i chciałabym z nim współpracować ;)

Gość gość
fajny fotograf z Torunia - Magda Kutc, my mieliśmy na swoim ślubie

Gość gość
Ojej, a to w Warszawie nie ma dobrych fotografów, że trzeba szukać gdzieś dalej? Poza tym o takie rzeczy pyta się bezpośrednio samego fotografa, a nie na forum.

Gość gość
GŁUPIA BEZSENSOWNA REKLAMA!!!!!

Gość TerMat
Skoro w Warszawie jest tylu świetnych fotografów, to czemu nie zaproponujecie? Tylko jakieś głupie docinki, to jest dopiero poniżej jakiegokolwiek poziomu. I co wyniesiecie z takiej rozmowy z fotografem? Pokaże Ci kilka zdjęć (miejmy nadzieję, że swoich), powie ciepłe słowa, zapewni, że jest najlepszy na świecie i... Cię tym przekona? Bo mnie nie. Ja nie licząc spotkania i rozmowy, zasięgnęłabym też opinii z internetu, forów, innych portali. Przecież nie będę pytać znajomych skoro w ostatnim czasie nikogo nie zatrudniali. Ogarnijcie się z tymi tekstami o reklamie, nudne to jest. Macie coś do powiedzenia, zaproponowania, wystarczy napisać.

Gość gość
Bardzo mądry tekst. Osobiście nie wiem jak w Warszawie i okolicach, ale w kujawsko-pomorskim biedą piszczy, ledwie na palcach jednej ręki zliczyć można naprawdę dobrych fotografów. Dexlab jest z Bydgoszczy.

Gość gość
Orientuje się ktokolwiek jakie w tym studiu są dostępne pakiety i co najważniejsze w jakiej cenie?

Gość mmfotografia
Zapraszamy jeśli szukasz fotografa http://mmfotografia.pl Sesja narzeczeńska GRATIS

Gość Sandraaaaaaa
Polecam Studio Gregor :)))

Gość gość
Piotr Krajewski pochodzi z Bydgoszczy, ale mieszka w Warszawie, nie będzie problemu ze zrobieniem zdjęć w stolicy.Ma piękne albumy.W ubiegłym tygodniu podpisałam z nim umowę :)

Gość gość
Dzięki wielkie. Właśnie kogoś takiego szukałam. Pozdrawiam.