Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neottia

Skończyłam studia i nie mam pracy...

Polecane posty

Gość gość
Ksiegowych asystentek i sekretarek jest od zay/e/bania na jedno ogloszenie dostalem 250 cv, i wez tu wybierz

Gość gość
Jeszcze mi się przypomniało jak mój profesor zawsze mowil, ze dla nas to najlepiej znaleźć sobie bogatego męża i urodzić mu trojkę dzieci :)

Gość neottia
No chyba pozostanie mi zostac wyksztalcona prostatutkaa ;)

Gość neottia
Albo mgr inz kura domowa

Gość gość
no niestety takich wiele. w czasach kiedy KAŻDY młody ma mgr to co ty oczekujesz?

Gość neottia
Napisałam tu, bo liczyłam na jakąś poradę, więc osoby, które piszą takie głupoty albo podszywają się pode mnie niech sobie dadzą już spokój...

Moja znajoma ( o 2 lata młodsza ode mnie) poszła na ochronę środowiska i jest w trakcie studiów. Są to studia w języku angielskim, z elementami zarządzania. Ona uważa, że po tym będzie praca. Ja skończyłam archeologię;)) Uwierz, długo szukałam. To, że od razu po studiach nie znalazłaś pracy to nie tragedia, to codzienność;p Nasza szara polska rzeczywistość. Szukaj czegoś w zawodzie, ale jak ci się trafi podejmij jakąkolwiek inną pracę na razie. Polecam wolontariat i aktywne działanie w organizacjach pozarządowych. Ułatwia znalezienie pracy.

Gość gość
Dlatego co obrotnejsi zostali spawaczami Znajomy nawet zrobil dodatkowe kursy i zostal teraz spawaczem konstrukcji drewnianychmi zarabia 10000

Gość gość
moja znajoma po tym kierunku pracuje w Szpitalu w jakiś papierkach siedzi

Gość Matulda
Chyba na mopie po sali zapie/rd/ala

Gość gość
nie to jakaś robota w administracji szpitala czy rejestracji też w zawodzie roboty nie znalazła

Gość gość
Masz tysiac zlotych

Gość gość
Mam kolegę po takich studiach. Pracuje w sklepie z dywanami, ale jest już tam kierownikiem. zaczynał zaraz po studiach jako zwykły sprzedawca.

Jak otworzyć własny biznes i wyjść z kryzysu finansowego? Długo byłam bezrobotna i po zarejestrowaniu się w urzędzie pracy znalazłam ogłoszenie w internecie o szkoleniach bezpłatnych. Urząd opłacił szkolenie. Teraz zarabiam jako fryzjerka, ale specjalizuję się głównie w przedłużaniu włosów. Szkolenia zrobiłam w Beauty for You w Krakowie. Trwało szybko, wszystko dobrze wytłumaczone i na brak klientek teraz nie narzekam :) Można u nich dostać potem rabat na włosy. Warto zajrzeć na ich stronę. A jeśli chcecie się dowiedzieć więcej to chętnie podpowiem :) Pozdrawiam

Macie może jakieś doświadczenie w przedłużaniu włosów, a może powiedzcie mi czy same skorzystałybyście z takiego zabiegu? Znalazłam kursy w beauty for you i zastanawiam się, czy warto zainwestować w siebie i zacząć własny biznes. Podpowiecie?