Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autofanka

onanizm w aucie

Polecane posty

Gość autofanka

czy robiłyście to w samochodzie tak aby ktoś mógł to zobaczyć lub stanąć przy oknie i robić sobie dobrze

Gość gość
to raczej faceci tak robią, ale chętnie bym spotkał taką kobietę i stanął przy oknie ;)

Gość gość
FANKA:) robisz to teraz?:)

Gość autofanka
jak pisałam posta to robiłam , teraz mam klienta :P

Gość gość
autofanka chętnie się pobawię z Tobą :) temacik super, odezwij się

Gość pontix26
Powiem ci ze za kazdym razem kiedy jade autem z moja kobieta to. Nie obejdzie sie bez obciagania i to bylo zauwazalne przez innych ludzi dosyc dziwnie reagoja jak widza glowe moje pomiedzy moimi nogami a tak pozatym to zawsze mam zyczenie zeby zwalila z siebie lachy tzn dol rozwalila szeroko nogi i sie piescila czasami pomagam jej swoimi paluszkami. A jak juz atmosfera jest dobrze nakrecona to musimy gdzies stanoc i sie bzyknac

Gość gość
Podniecający temat. Wczoraj cały wieczór szukałam filmiku o takiej tematyce i znalazłam mmmmmmmmmmmmmmm......

Gość gość
podaj linka do tego filmiku

Gość gość
Robiłam to kiedyś, bo mnie przypiliło. Ogólnie najpierw strach pomieszany z podnieceniem a potem odlot. Nie było nikogo na zewnątrz.

Gość gość
jak jadę sama to często wkladam sobie wibrujace jajeczko- jazda jest przyjemniejsza nawet w korku

Gość gość
podaję tytuł bo link nie chce wejść "horny b***h masturbates in car in front of voyeurs"

Gość gość
tutaj ja w temacie nie chodzi o filmiki ale faktyczne zdarzenia

Gość gość
Chętnie bym popatrzył na taką automasturbantkę

Gość gość
Wejdz na stronę http://www.hotfun.pl/ i ładnie mnie poproś to sobie zrobie dobrze.Właśnie nadaje;-)

Gość marmis
Witam. Ja często zabawiam się w aucie, ale tak, żeby przechodzące kobiety to zobaczyly. Najczęściej w zatoczce przy chodniku lub pod jakimś blokiem, gdy widzę na balkonie jakąś kobietę. Muszę przyznać, że jest zainteresowanie z ich strony. I ten ich uśmiech. Bezcenny. Jeśli jesteście dziewczyny zainteresowane to piszcie: marmis.102@gmail.com lub gg 47999111

Gość gość
robilam to mezowi na balkonie a sasiadka podgladala

Gość gość
Ostatnio byłem w saunie w Radomiu. Ale się laski napatrzyły jak sobie masowałem. Było super.

Gość gość
Robiłem to w samochodzie wieczorem w miejscu oświetlonym gdy przechodziła kobieta. Byłem zaskoczony jak jedna dziewczyna zawróciła i przeszła drugi raz patrząc, potem zwyczajnie zatrzymała się przy moim oknie i patrzyła. Tak mnie to podnieciło że za moment stryskałem na jej oczach auto.

Gość gość
Bardzo lubię masować sobie w aucie podczas jazdy po mieście. Sporo lasek w autobusach mnie widziało, gdy stawałem obok na światłach. Ale chichotały na mój widok. Pozdrawiam je wszystkie.

Gość gość
Pozdrowionka dla dziewczyny z radomskiego autobusu.Dziękuję za Twój uśmiech i miłe spojrzenie. Jeszcze raz "oczko" dla Ciebie.

Gość Zdradliwy
Ja próbuje ale nie moge znaleźć "widowni" w Gdańsku. Musze spróbować na jakiś parkingu :)

Gość gość
Jest chętna w Krakowie popatrzeć co robię w autku?

Ja tak robie bardzo często jak wracam z pracy. Niestety jeszcze nie spotkałem obserwatorki, ale bede dalej próbować. Moze jest jakas chętna z Gdańska? :)

Gość gość
ja też szukam obserwatorki w łodzi chętne dziewczęta pisac

Gość gość
w łodzi z wiosłami czy bez ?

Gość gość
Jest chętna w Krakowie? gg 47999111

Gość gość
W zasadzie zawsze masuję małego ja jadę do pracy i jak wracam. Często mnie widzą panie jadące autobusem - zwłaszcza jak pisał kolega wyżej, gdy się stoi na światłach. Z chęcią umówię się na jakiś kontrolowany pokaz męskiej masturbacji z zainteresowaną panią z okolic katowic, gliwic - pisać na maila mati.37@interia.eu

Gość pani  z okienka
Czasem się pieszczę, zwłaszcza w lecie, bo zwikle chodzę wtedy bez majtek i kusi mnie :-) Ale znacznie częściej jeżdżę autobusem. Często robię to w drodze z pracy po ciężkim dniu. mam taką ulubianą spódnicę z dziurą w kieszeni :-) Umiem też zrobić to zaciskając uda, więc nikt nie widzi. No chyba, że twarz mnie zdradza :-)))

Gość gość
pani z okienka , gdzie można Cię spotkać?