Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kawalerka 21m2 czy ktoś z was mieszkał Jakieś rady co do urządzenia

Polecane posty

Gość gość

Wiem, wiem klitka, mało miejsca, kuchnia w korytarzu, mały pokój, łazienka, ciasne, ale własne :) A więc, jak w temacie, czy ktoś z was mieszkał na takim metrażu? Bardzo źle to wspominacie? JA mieszkałam kiedyś na 18 metrach i powiem, że nie było lekko, ale to było dziwne mieszkanie pokój miał może ze 12m w tym maleńki aneks kuchenny, korytarz z szafą, jedynie co łazienka była w miarę spora i ładna, ale mieszkałam też w innym mieszkaniu o takiej powierzchni, które było znacznie wyższe, przemyślane miało sporo mniejszych, ale jednak dodatkowych pomieszczeń i nie odczuwałam aż tak tego metrażu. Teraz zastanawiam się jak urządzić to mieszkanko, tak, żeby go nie zagracić. Wiadomo pieniędzy też nie ma tyle, żeby urządzić luksusowo :P:)

Gość Beatka reaktywacja
Hahaha mój jeden pokój jest większy niż twoje mieszkanie.:classic_cool:

Gość gość
urzadz na jasne kolory - biel, bez. moze jakis pawlacz gdzies mozesz zainstalowac to fajna sprawa w malym mieszkaniu i kup sobie taki skladany parawan. mozna oddzielic kat do spania od reszty i nie trzeba codziennie rano skladac poscieli a jak chcesz to skladasz parawani i masz duzy pokoj- wygodne to bardzo

Gość gość
no to super, że twój jeden pokój jest większy niż moje całe mieszkanie :) ciesz się, a ja się cieszę, że mam choć te 21 m:)

Gość gość
Koniecznie spore lustro na ścianę.Nad łóżkiem (wersalką, kanapą) wiszące meble (szafki albo półki), stolik taki mini, dwa tzw. taborety z oparciem (to takie mini foteliki bez boków), jedna porządna szafa wnękowa, w której zmieścisz wszystko (ciuchy, deskę do prasowania, odkurzacz itp).

Gość gość
Aha... Telewizor najlepiej montowany na ścianie i nie za duży.

Gość gość
o z tym parawanem fajny pomysł:) aneks kuchenny będzie w korytarzu więc w pokoju można zaszaleć, ale z drugiej strony czy taki parawan nie zagraci pomieszczenia? wiadomo, że nie chce kupować sobie łóżka, którego się nie składa, bo musiałabym po nim chodzić, ale myślałam też o leżance z szufladami , wrzucasz posciel i już coś takiego :) http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50080315/