Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już niedługo wakacje

Jak pozbyć się skutecznie cellulitu?

Polecane posty

Gość Już niedługo wakacje

Hej dziewczyny! Ma któraś z was jakiś sprawdzony sposób na pozbycie się cellulitu na nogach i pośladkach? Jakaś dieta cud i ćwiczenia? W internecie się mnoży od tego, ale większość są to artykuły sponsorowane, a więc nierzetelne. Dlatego szukam kogoś kto już sobie z tym poradził :)

Gość gość
Balsam na cellulit najlepiej lirene to owijamy folia i na rowerek ! Codziennie godzinke a za miesiąc szczupłe nogi i duuuuuzo mniej celulitu

Gość outstandingxd
Witam, Walcząc z cellulitem przetestowałam wiele metod.. Na jednym z forów natknęłam się na link do kliniki Q-Institute. Skorzystałam z ich oferty, a efekty były jeszcze lepsze niż się spodziewałam.

Gość gość
Ja żeby wygrać z tym paskudztwem dużo się ruszam- biegam, pływam, jeżdżę na rowerze. Do tego stosuję zdrową dietę i piję dużo wody. Zrobiłam sobie jeden zabieg w Q Institute i po nim skóra zrobiła się jędrniejsza i bez żadnych gródek, fajnie ujędrniona. Codziennie wcieram balsam przeciwko cellulitowi, żeby efekt był jeszcze lepszy.

zero kawy zery slodyczy zero cukru zero bialej maki zero przetworzonych produktow I fastfoodow = zero cellulitu ja po roku mam cellulit w granicy 1 na skali 1-10. rok temu przebijal mi przez cienkie spodnie :-( na kremy przez lata wydalam fortune I zaden nie pomogl, dopiero dieta I cwiczenia (bieznia, joga I rower) pomogly.

Gość gość
mi bardzo pomagaja naprzemienne prysznice, duuuzo wody, zdrowe odzywianie no i ruch, ruch przede wszystkim, chociaz 30 min dziennie

Gość kapojer
a ja sobie poradziłam z tym dziadostwem dzięki cavi lipo. wybrałam sobie 6 zabiegów głowicą i udało mi się "schudnąc" o 4cm w udach!!!! a po cellulicie nie ma śladu