Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaaniepokojonaaa

trynkiewicz w dąbrowie górniczej

Polecane posty

Gość zaaaniepokojonaaa

Doszły mnie sluchy że ten zwyrodnialec mieszka w moim mieście, co mnie bardzo martwi. Czy ktoś coś wie na ten temat? Może podobne plotki krążą w innych miastach?

Gość gość
i co z tego takich trynkieiwczów jest wszedzie pełno

Gość zaaaniepokojonaaa
Zgodzę się z tym, niestety. Co ni zmienia faktu że ten gnoj powinien gnic w więzieniu o chlebie i wodzie.

Gość gość
ale za To tusk zadowolony,że następne dzieci bedą mordowane , to się nazywa polityka prorodzinna

Gość gość
jak to w dg? a gdzie cie doszly te sluchy?

Gość gość
Odp*****l się od trynkiewicza. Skończył swoją karę i jest normalnym człowiekiem, dopóki nie popełni zbrodni po raz kolejny.

Gość mama prawie dwulatka
akurat tez jestem z okolic i znajomi już sobie linkuja tę informację na fb

Gość gość
jesteście powalone i nienormalne, facet skończył swoja karę i wyszedł na wolność, życzę mu żeby ponownie za kratki nie trafił bo w przeciwnym razie wcale nie mieszkamy w panstwie prawa a bandyckim kraju gdzie z czlowieka na potrzebe zamydlenia oczu robi się ofiarę i skupia całą uwagę. ODpokutował karę więc niech jest wolny, chory kraj ta Polska niestety...

Gość gość
Odpokutował karę?Co ty p********z?Ciekawe czy tak samo byś mówiła gdyby zamordował twoje dziecko.Dawno powinien zawisnąć na stryczku.

Gość gość
odsiedział swoje i ma prawo chłop zyć jak chce. jesteście wszystkie zakłamane i pełne hipokryzji, a i zapewne co tydzien do kosciola? smieszne jestescie

Gość gość
ś****wo powinno dawno gnić . Dostał karę śmierci!!!!!! Uważajcie na dzieci!!!

Gość gość
wasze dzieci nie są niczym zagrożone, a zreszta jak checie to trzymajcie je w domu zakmniete na klucz przynajmniej mniej ludzi będzie wku/rwionych w centrach handlowych i restauracjach

Gość zaaaniepokojonaaa
Widziałam artykuł z dziennika zachodniego chyba i na stronie mojemiasto ale z Będzina. Później przeczytałam artykuł z Dąbrowskiej strony, gdzie zarzekają się ze to tylko plotki. Mam taka nadzieję. A te co mówią ze odsiedział swoje - jakie "odsiedział swoje"? Został skazany na kare śmierci, ale mu się udało i zmieniono prawo przed jego egzekucja. A ze nie było wtedy dożywocia to dostal najwyższą możliwa kare. Za takie czynny popełnione po wprowadzeniu dożywocia gnije się w więzieniu do śmierci. Jemu się udało przez nieudolne zmiany systemu.

Gość gość
Wieszacie psy na tym biednym człowieku a on już dawno miał czas przemyśleć swoje zachowanie i na pewno by tego drugi raz nie zrobił, takim ludziom się pomaga a nie kamienuje. To było dawno czas zapomnieć. Waśniewska też skazali na zbyt duży wyrok a to tylko przez medialną nagonkę, podobnie z Trynkiewiczem.

Gość zaaaniepokojonaaa
gościu, co ty pieprzysz??? Oni zabili LUDZI, w życiu nie powinni ujrzeć światła dziennego, powinni pracować w kamieniołomie za kromkę czerstwego chleba i kubek wody z kranu! trynkiewicz zanim zabil to zrobił swoim ofiarom krzywdę! Mówisz jakby co najwyżej okradł sklep. W takiej sytuacji ok, odsiedział swoja kare i może przemyślał. Ale Trynkiewicz i wasniewska ZABILI. Z zimna krwią. Wsciekacie się tu jak jakas kobieta chce dokonać wczesnej aborcji albo nawet (sama to czytałam na tym forum) obrazacie kobiety które chcą zażyć tabletkę PO. Ale kilka osób broni morderców. Inaczej byście śpiewały gdyby (nie życzę nikomu) podobna sytuacja trafiłaby się wam.

Gość gość
wasniewska wcale nic takiego zlego nie zrobila, a aborcje i wczesnoporonne popieram jak najbardziej

Gość gość
Co Wy pierdzielicie? Jakie swoje odsiedział? Zamordował czwórkę dzieci zwyrodnialec pieprzony, posiedział trochę w zamknięciu i wypuścili idiotę na wolność. Wierzycie w jego resocjalizację? Dobre sobie. Tacy ludzie się nie zmieniaja. On jest zdrowo p*****lnięty i wynaturzony. A Waśniewska za duży wyrok dostała? Jasne :O Zamordowała dzieciaka. Za takie czyny nie ma zbyt wysokich kar! Jak nie ma kary śmierci to przynajmniej, tego typu delikwent, nie powinien już do końca życia postawić nogi na wolności :O

Gość gość
wasniewska powinna dostac ze 4 lata ale nie 25! popieprzylo ten kraj, bachor jej przeszkadzał to go zlikwidowała, tyle

Gość gość
Mi dużo ludzi przeszkadza- np.przeszkadza mi mój sąsiad- bo robi wieczne remonty. Czy też mogę go sobie zlikwidować za marne 4 lata odsiadki?

Gość gość
sąsiad zapewne nie drze ci ryja w twoim domu i łóżku..

Gość gość
Ale sąsiada sobie nie wybierałam- ona dzieciaka zrobiła sobie na własne życzenie

Gość gość
skąd wiesz że na własne życzenie? może ją zmusili do urodzenia, takie są efekty tych zapiziałych przeciwników aborcji, rzygać się chce jak to słyszę

Gość zaaaniepokojinaaaa
Ten gość to troll. Nie wierze ze ktoś może myśleć "przeszkadzał jej dzieciak to go zlikwidowała".

Gość gość
Taaaaa, i do pieprzenia się też ją pewnie zmuszali? Jak ktoś się nie umie zabezpieczać, nie potrafi wziąć na siebie konsekwencji płynących ze spontanicznego seksu to niech się za seks nie bierze. Jak mnie wkurza to robienie z niej ofiary :O Oddać dzieciaka się bała ale zabić go już nie?

Gość gość
zaniepokojona to przewrażliwiona na punkcie swojego bachora baba, ignorujcie jej posty bo to aż żal czytać

Gość zaaaaniepokijonaaaa
Nie jestem przewrażliwiona, po prostu nie wyobrażam sobie ze można bezkarnie krzywdzić czlowieka, bezwzgledu czy ma lat 5 czy 50. Za ZAMORDOWANIE człowieka powinno ponieść się kare, 25 lat więzienia w którym więźniów karmi się lepiej niż chorych w szpitalach za zamordowanie kilku ludzi to zbyt delikatna kara.

Gość gość
różnica polega na tym, że koleś powiedział, iż zamierza zrobić to jeszcze raz po wyjściu na wolność a mimo tego go wypuścili.

Gość gość
Podobno mieszka w nowo wybudowanych mieszkaniach socjalnym jak jedzie się na Hutę Katowice od strony Gołonogu ( w okolicach byłego TRANSU) . Widziano go na Kasprzaka spacerującego wokół Stokrotki.

Gość gość
Ja słyszałam że jest w Krakowie

Gość gość
Dąbrowa G.ul.Sadowa tam jest